Sko og kostumer til forårsfesten

Det er vinter, men inden vi kigger os om, venter foråret lige om hjørnet. Så er det tid til at forberede sig på mildere vejr og ikke mindst til forårets eneste officielle fest, nemlig fastelavn.



3. februar, 2015 - kl. 10:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Højt forårshumør
Blomster pibler op af jorden, solen får mere magt, og amorinerne begynder at røre på sig. Ja, det er næsten som at vågne op fra flere måneders dvale. Den optimisme og forårslethed der præger de første måneder om foråret, minder ikke om nogen anden følelse i løbet af året – det er noget, som er unikt for foråret. Jakken skal af, ærmerne smøges op, og vi skifter fra vinterstøvler til forårssko. Og hold op, hvor er det dejligt.

Forårets sko anno 2015
Måske især det med skoene. Vores fødder har længe været pakket ind i varmt for og uld, og de higer efter at komme ud og ”ånde”. Og der er heldigvis en flot forårskollektion på vej i de danske skobutikker. Her kan du se nogle af de fantastisk flotte nyheder, der dukker op under dette forår, blandt andet fra Merrell og Gola. Hvis man skulle komme med et bud på nye farver inden for sko i år, så er det helt sikkert grå, lys som mørk, der er den foretrukne farve. Med hensyn til selve udformningen er det de lette, fleksible sko, der er de fremherskende. Dem, der både egner sig til en uformel gå i byen-sko en forårsaften og den sko man vil foretrække, hvis man skal ud og nyde skoven omkring det tidspunkt, hvor den for alvor springer ud.

Kostumet til årets fastelavnsfest
Som sagt er fastelavn den eneste officielle forårsfest, vi har i Danmark. Andre lande markerer især påsken med en stor folkefest. Men fastelavnsfesten er ikke – og behøver slet ikke at være – kedelig. Mange børn og unge forbereder sig i lang tid på den store kostumefest med ”katten af tønden” og kroning af henholdsvis kattekonge og -dronning. Der findes forklædninger som superhelte, tyrolere (som dog især egner sig til den sjove oktoberfest), diskere fra 80’erne, Harry Potter og mange andre. Det bedste og mest festlige kostume er selvfølgelig det, hvor man ikke har en chance for at gætte, hvem der skjuler sig inde bag tøj, maske og hat. Hvis du har brug for et stort udvalg af perfekte kostumer til den store fastelavnsfest, kan du med fordel se med her.

Kostumemoden
Det er med fastelavnstøj, som det er med sko – det følger også en bestemt mode. Lige nu er der mange, der tyer til superheltedragter, men også vampyrer og hekse er meget populært, måske på grund af at halloween efterhånden har fået taget på os til efterårets uhyggeligste kostumefest.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen