Skandinavisk stil rammer modeverdenen!

Danske mænd har god stil!



20. marts, 2012 - kl. 12:28
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Danmark og resten af Skandinavien er kendt for vores møbeldesign og minimalistiske indretning, men på det sidste har vi også gjort os bemærket på modescenen.

Specielt bliver danske mærker som, Acne, Minimum og Samsøe & Samsøe rost, og vi skandinaviske mænd bliver ligeledes rost for vores praktiske og "ligeglade" indstilling til dyre mærker og trends. 

Det er modesiden fashionsbeans.com (blandt flere) der har bemærket det skandinaviske indtog i modeverdenen og har skrevet en yderst flaterende artikel om vores stil og modesans.

Den ros er noget som vi her på modesektionen er meget glade for at andre også har bemærket og finder beundringsværdigt. 

Vi går i den grad ind for at man ikke underlægger sig hverken dyre brands eller en helt hen i vejret trend bare fordi modehusene forsøger at presse det ned i halsen på os.
Hold det enkelt, klassisk og praktisk, så holder dit tøj også længere.

Lad for guds skyld være med at rende rundt med store logoer og reklamer for mærker på dit tøj, du ligner en idiot der blærer sig med prisen fordi du i virkeligheden ikke har råd til det, og det er yderst upassende og blottet for alt god stil at tvære prisen på dit tøj ud i hovedet på folk omkring dig.

Hvis du har god stil så lad dit tøj tale for sig selv. Der er ingen grund til at have Dolce&Gabbana eller Gucci stående henover din trøje. 

Du kan finde eksempler på god skandinavisk stil til foråret i linksne nedenunder.

Skjorter

Outfits til budget priser

Chinos
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen