Skæve tendenser fra efterårets mode 2011!

T- for Tern, G- for grove materialer, L – for Lapper og D – For den nye sorte!



28. september, 2011 - kl. 08:30
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Efterårets herremode byder på mere end de traditionelle sorte og grå efterårs nuancer. Efterårets herremode byder på iøjnefaldende tern, fine detaljer, grove materialer, de velkendte vagabond lapper/pacthes (i mere fashion relateret udgave) og den nye sorte!

Connery.dk giver dig en samling af noget der ligner de mest særprægede tendenser og mest af alt skaber erindringer om de mest kiksede film-karaktere, som Benny fra Olsenbanden eller vagabonden Charlie Chaplin.
Blazer fra mærket Vito
T - For Tern

Grove og iøjenfaldende tern er en af efterårets mest gennemtrængende tendenser. Både blazere, skjorter og sågar enkelte par sokker, har fået tildelt det fine " Benny fra Olsenbanden" signature mønster.

Den ternet udgave af blazeren byder på alt, lige fra den velkendte og mere afdæmpet grå-ternet blazer udgave(hvor mønstret kun lige er synligt), til den mere farverige, iøjenfaldende og outrere udgave, med dertil hørende vagabond (Charlie Chaplin) lapper/patches på albuerne(og alt derimellem).

Skjorte fra mærket Rascal's
Fra den outrere udgave af den ternede blazer til den lettere outrere og knap så original udgave af skovmandsskjorten.

En (traditionen tro) ternet og farverig skjorte, med visioner fra den velkendte skovmandsskjorte. Materialet er en brøkdel finere end den traditionelle skovmandsskjorte, mens de originale tern og de velkendte snit er bevaret - dog tilføjet den uundgåelige patches detalje. Rascal's bud på en finere udgave af skovmandsskjorten!
Skovmandsskjorte fra mærket Suit
G - For Grove Materialer

De forrige sæsoners brug af grove materialer, er lang fra (mode)historie og de grove elementer som denim skjorten, armyskjorten
og skovmandskjorten, er endnu ikke (og i nogle tilfælde langt fra) et oversæt kapitel.
Efterårets markante tern kombineret med de de forrige sæsoners (og den nuværendes) grove materialer kan uden tvivl kun ende med resultatet af den velkendte og top maskuline udgave af skovmandsskjorten.

Skjorter fra mærket Minimum.
G - For Grove materialer plus L - For Lapper

Selvom less is more kategorien er en smule truet denne sæson, så er det stadig et begreb som aldrig helt forlader modebilledet, men istedet skifter navn til basic eller basic med detaljer.

Efterårets grove materialer kombineret med en af de forrige og den nuværende sæsons favoriserede detalje (vagabond lapperne/patches) er i dette tilfælde endt op i en afdæmpet skjorte fra mærket Minimum. Enkelthed, detajler og tendenser i ét.
Skjorte fra mærket Suit
D - For Det Nye Sort

Farven sort, har altid (og vil altid) være den mest moderigtige farve, eller i det hele taget bare det mest moderigtige. Og fra det argument er
begrebet  "det nye sort" opstået.

De forrige sæsoners (eller nemmere det forrige års kollektioner, hvis ikke mere) har det nye sort oftes været betegnet som farven lilla og punktum. En farve, (der efter så langt tid på tronen) langt om længe bliver erstattet.

Det nye sort er farven bordeaux og efterårsmoden er selvfølgelig præget herefter.
Det nye sort (eller bare farven bordeaux), er både spottet i skjorte kategorien, cardigan kategorien, chinos kategorien og accessories kategorien.
En farverig efterårssæson skabt i et maskulint og outreret univers, hvor "less is more" begrebet, for længst er blevet et true(mode)begreb og tendenser som, tilbagevendene klassikere, tern, grove materialer, lapper/patches og den nye sort er en realitet.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen