Sikker stil med Ralph Laureen

Er du mand og blot den mindste smule modebevidst, kender du uden tvivl brandet Polo Ralph Lauren





3. januar, 2017 - kl. 13:29
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen

 

Er du mand og blot den mindste smule modebevidst, kender du uden tvivl brandet Polo Ralph Lauren, eller i daglig tale blot Ralph Lauren. Mærket står for klassisk herremode med et sporty strejf, og passer rigtig godt sammen med den danske afslappede stil generelt. Læs med og bliv lidt klogere på mærke, muligheder og udsalgssteder.

 

Historien om Polo Ralph Lauren

Historien bag det ikoniske mærke starter helt tilbage i 1967, hvor den amerikanske designer Ralph Lauren designede slips, som han efter kort tid begyndte at sælge fra det berømte Bloomingdale stormagasin. Salget gik strygende, og blev hurtigt udvidet med flere produkter. Designeren havde dengang blandt andet også stor succes med maskulint inspirerede jakkesæt til kvinder.

I 1981 begyndte modehuset at udvide med butikker i Europa, og udviklingen tog for alvor fart. I dag kender alle det specielle logo med polospilleren, der på én gang signalerer både sport og eksklusivitet - præcis som det er tilfældet med tøjet.

 

Klædt på fra top til tå af Ralph Lauren

I dag kan du få alle typer af herrebeklædning fra det eksklusive mærke, lige fra undertøj, strømper og sko til skjorter, huer og halstørklæder. Du kan med andre ord sagtens være klædt på med Polo Ralph Lauren fra inderst til yderst. Det er en sikker vej at gå, hvis du vil være med på moden og være nogenlunde sikker på, at stilen ikke rammer helt skævt.

Stilen passer i øvrigt perfekt til de fleste danske mænd, der generelt foretrækker et vist element af afslappethed, uden at det går ud over stilen overordnet set. Derfor hører Polo Ralph Lauren også til et af de tøjmærker, der rigtig ofte lander i de bløde pakker. En skjorte eller en polo fra dette mærke er det sikre gavevalg, som sjældent bliver byttet efterfølgende.

 

Magasin tilbyder et bredt udvalg

De fleste større butikker med herretøj, er næsten nødt til at føre et udvalg af Polo Ralph Lauren, men da tøjet prismæssigt ligger i den lidt høje ende, er udvalget mange steder lidt begrænset. Det gælder dog bestemt ikke for Magasin, der alle dage har været kendt for stort udvalg af aktuelt modetøj. Her finder du altid flere hundrede designs fra Polo Ralph Lauren, som med garanti dækker dit behov ind. Find udvalg her på deres webshop, eller endnu bedre - besøg et af varehusene og få oplevelsen med. Magasin har altid været førende, når det gælder shoppingoplevelser, og det er så absolut fortsat tilfældet.

Hører du til de ganske mange, som er lidt usikre på, hvordan din personlige stil bedst strikkes sammen, kan du i Magasin også booke en såkaldt personlig shopper. Det er et genialt koncept, hvor særligt dygtige stil-eksperter med sikkert blik for moden kan assistere dig i jagten på det optimale look. Du behøver ikke være bange for, at du ender op med et outfit, som ikke passer til dig. Den fornemmeste opgave for de personlige shoppere er nemlig at se bort fra egne personlige præferencer og i stedet skyde sig ind på, hvad du selv befinder dig godt med. Men du kan trække på deres store viden om personlighedstyper, farvesammensætninger og kropsbygninger, og kan næsten være sikker på at ende op med en stil, som du

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen