Connery

Victorinox Kit Bags - Når du lige trænger til at komme ud i naturen

Der er en stadig stigende tendens til at, især byfolk, søger ud i naturen efter et pusterum, når fridagene sparker ind. Hell, jeg drømmer selv om at gøre det mere. 

Derfor rammer forårskollektionen fra schweiziske Victorinox spot on. For virkelig at kæle for natur-trangen har de valgt at bundle deres nye items i en række 'Kit Bags'. På den måde er det let lige at have en taske klar, når enten fisketuren, skovturen eller sågar en weekend med hiking kalder. 

ANNONCE
Foodie Foraging Kit - Victorinox Kit Bags - Når du lige trænger til at komme ud i naturen Foodie Foraging Kit

Foodie Foraging Kit

Trænger man bare til en lille skovtur med tilhørende frokost, er dette kittet. I sættet ser vi blandt andet en Reversible Bomber jakke, en Recon tee, Et Chrono Night Watch med nødhjælpsfunktioner som lommelygte og strobe-light. Ud over dette er skuldertaske pakket med brødkniv, ostekniv og en klassisk Victorinoc foldekniv. Så er der mulighed for både vino og cheese picnic med daten. 

ANNONCE
Urban Walk Kit - Victorinox Kit Bags - Når du lige trænger til at komme ud i naturen Urban Walk Kit

Urban Walk Kit

Trænger man til en frisk vandretur er 3-i-1 tasken 'Dufour 3 Way Pack' pakket med et klassiskt I.N.O.X stålur, Reversible Bomber-jakken og Recon t-shirten, sammen med den fede Ibach Topo Map schweizerkniv. Spot on. 

Fish and Tackle Kit - Victorinox Kit Bags - Når du lige trænger til at komme ud i naturen Fish and Tackle Kit

Fish and Tackle Kit

En god fisketur med makkeren går aldrig af mode, men derfor kan ens udstyr jo godt gøre det. Tasken er en lille rygsæk med masser af små rum, og i den er der blandt andet blevet pakket en Recon tee, en regnjakke, en Victorinox fileteringskniv, og Angler multitoolet der er udstyret med en række special-værktøjer til fiskeri - deriblandt fiskeskælsfjerner, tænger og et par forskellige knive. 

Se alle items og vejledende priser i galleriet. Find nærmeste forhandler på Victorinox.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce