Sådan pakker du feriekufferten rigtigt

Har du tit oplevet pakkehelvede med stress og jag inden en ferietur - Læs her hvordan du får pakket feriekufferterne rigtigt.



31. juli, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Ferie tiden er over os, og mange drager i sommerhus med familien, en tur til udlandet med kæresten, familien eller gutterne – Under alle omstændigheder er det surt at stå og mangle nogle vigtige ting, fordi man som udgangspunkt bare har væltet tingene ned i kufferten uden at tænke over hvad man skal bruge og til hvad.
 
Ud fra min seneste artikel omhandlende ”tasker til ferien”, vil jeg bruge denne artikel til at tage udgangspunkt i tasken fra Velobis som er super lækker at pakke i. Derudover vil jeg liste 8 ting op der er nødvendige for at ferien bliver uden bekymringer for hvad man mangler.

8 uundværlige ting til ferieturen:

Sko: Det er vigtigt, at du overvejer før du tager af sted, hvilket område du skal være i. Det er også vigtigt for dig at vide, om det en ferie der kræver en masse vandring eller om det er dasen ved poolen. Er det den sidste, kan et par slippers eller sailersko klare det, hvorimod at hvis det står på de vilde vandreture, er det en god idé at overveje, at pakke et par fornuftige sko i form at et par løbesko. Hvis du er i den situation, at du skal ud og investere i nogle nye sko, kan det være en fornuftig idé at investere i noget Compeed vabelplaster, da nye sko godt kan have en tendens til at gnave de første gange de bliver brugt.
 
Bukser/Knickers: Ligesom med skoene er det også her vigtigt, at du tjekke hvor ferieturen går her. Det er ikke ligefrem det sjoveste at skulle vandre rundt i et par denim knickers i 35 grader. Her ville et par shorts være at foretrække, da de er mere bevægelige i pasformen i modsætning til denim knickers.

T-shirts/skjorter: Afhængig af hvor længe du skal være på ferie, kan det være en god idé at have flere forskellige t-shirts/skjorter med, som du kan skifte imellem. Hvis der ikke er mulighed for at have alt for meget med, kan man snildt tage lidt vaskepulver med, så tøjet kan friskes op. Personligt vil jeg foreslå at man pakker en basis-, to farvede-, en stribet t-shirt samt 1-2 skjorter/poloer til om aftenen. På den måde er man i hvert fald dækket ind til en uges ferie.

Cardigan/Trøje: Det kan være en god idé at have noget til at tage over sig, hvis ferien byder på sene grillaftner og hygge på terrassen. Det kan ved denne tid være lidt køligere hvad end det er i udlandet eller herhjemme. Brug evt. denne cardigan/trøje til at rejse i – Så fylder den ikke i tasken.
Solbriller: Solbriller er enormt essentielt om sommeren, hvor solens skarpe stråler genere øjnene. Man kan få solbriller i mange forskellige typer og mærker. Hvis man ikke er vant til at gå med solbriller, eller ikke ved hvad man skal vælge, kan det være en god idé at opsøge en brilleekspertbutik, som Synoptik eller THILE der har et stort udvalg designersolbriller til gode tilbud i ny og næ. På den måder finder man også ud af, hvad der passer til ens ansigt. På den måde er der større chance for at man får de ny investerede solbriller brugt.

Solcreme/Aftersun: Som uddannet materialist ved jeg, hvor vigtigt solfaktor er for den skandinaviske hud og det samme gør sig gældende for jer mænd. Jeg kender mange, der synes solcreme er overvurderet. Denne holdning er ofte den som fører til solskoldning. Hvis du er i tvivl om, hvilken solcreme der passer til din hudtype og formål, kan du altid spørge i den lokale Matas butik. I sommerhalvåret er der ofte demonstrationer af solcremer i butikkerne samt konsulenter der kan tjekke din hudtype via en hudmåling. På den måde finder du ud af hvilken solfaktor der passer til din hud. Er du i tvivl, kan du altid lytte til Frederik Fetterleins ”hit”, som kører på fjernsynet og i radioen lige nu – Så er du absolut ikke i tvivl.

Deodorant: Alle sveder og det er en naturlig ting, men hvor er det bare ikke ret charmerende at lugte at sved. Brug nogle penge på at investere i en ordentlig deodorant med anti-perspirant, så slipper du for at lugtgenerne forstyrrer ferieidyllen. Hvis du har heftige svedproblemer, kan det anbefales, at bruges SAFTY5 – Den bruges på afvasket hud hver 5. dag. Dagene i mellem kan man sagtens anvende en almindelig form for deodorant.

Ansigtscreme: Ansigtscreme er for alle – også mænd. Skal du på ferie, og er ansigtshuden i konstant kontakt med solens stråler, må du endelig huske solfaktoren. I nogle ansigtscremer er der indbygget solfaktor i, men skal du decideret solbade frarådes det kun at anvende en ansigtscreme. Ansigtscremen er enorm god efter badet til at fugte huden samtidig med at den kan beskytte huden i mod friradikaler i form af snavs, støv, bilos ect.  Det kan sagtens betale sig at investere i en ordentlig ansigtigscreme. Biotherm Homme laver Aquapower som er enorm lækker i konsistensen.
 
Har du styr på hvordan man pakker kufferten? Det har du i hvert fald nu, så det er bare om at komme i gang - Der er ingen undskyldning for ikke at få de rigtige ting med.
God sommer herfra!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen