Sådan gør en rigtig mand – når han er blevet voksen!

Når man når til stadiet. hvor hængerøvsbukser, to-tre byture om ugen og ideen om villa, Volvo og vovhund ikke er nær så skræmmende længere, så er du ved at være en rigtig, voksen mand. Med den nye rolle følger nye og anderledes overvejelser og måder at gøre tingene på. Vi giver dig sjove eksempler på ting en rigtig mand gør og tænker over, når han er blevet voksen.





16. december, 2016 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Du formår at lave andet end frysepizza

– og går faktisk op i det! Der sker noget, når man som ung mand flytter fra mors kødgryder og pludselig selv skal stå for madlavningen – og det er sjældent til det bedre. De fleste ungkarle ernærer sig på en varieret diæt bestående af frysepizzaer, parisertoast, kebabmix, forskellige varianter af pasta med pølser og hjemmebragte burgere. Pludselig kommer der et breakthrough!

Mange mænd kan nemlig nikke genkendende til, at gastronomiens verden med årene bliver mere og mere spændende. Udtrykket ’gastromand’ har gjort sit indtog i Danmark og lokket mange mænd med på den gastronomiske rejse. Ud af ingenting finder du dig selv på udkig efter spændende dagligvarer på nettet og nye gastro-gadgets hos isenkræmmeren.

Det at være god i et køkken er dermed både en sund hobby for dig selv, men også noget, som imponerer det modsatte køn. Hvis der på et tidspunkt, langt ude i fremtiden, skulle blive snakket om børn, er det heller ikke en dum kompetence at have på CV’et!

 

Du synes kurvede kvinder er sexede

Når man som mand bliver rigtig voksen, sker der ligeledes noget med dit syn på kvinder. Ikke at de bliver nemmere at forstå, men at de er sexede på en anden måde, end du syntes, dengang du var en rigtig drengerøv. Med alderen får mænd hurtigt nok af det opstillede seksuelle objekt, som pryder diverse herremagasiner, og ser i stedet andre og flere ting hos det andet køn, som kan få pulsen til at stige.

Du har haft din omgang med det andet køn og har efterhånden lært, at kvinder er ligeså forskellige som alverdens fingeraftryk. Derfor er det typisk for mænd med tiden at lære at sætte pris på flere og forskellige ting hos kvinder og deres kroppe. Med andre ord formår rigtige mænd at se mere skønhed og sensualitet i et bredere udsnit af kvinder – helt bogstaveligt talt.

Mænd i alle aldre er fascinerede af bryster – især store bryster. Med tiden lærer man som mand dog, at det ene følger det andet, og man får ’ekstra’ med i købet, hvis man vil have de store, naturlige bryster. Rigtige mænd forstår derfor også at købe lækkert undertøj til sin kæreste eller kone. Den evige drengerøvsregel gælder dog stadig: hvis du nogensinde er i tvivl, så køb trusserne for små og bh’en for stor – så er alle parter glade.  

 

Du har skiftet din ungdomshybel ud

Engang handlede det om at bo så tæt på byen som muligt! Alt indenfor gåafstand til den lokale Crazy Daisy er indtil nu været af højeste prioritet – bare der var plads til an god forfest og et dusin overnattende venner. Pludselig længes du efter en græsplæne, mere end to kogeplader og ikke at skulle tage bad oveni toilettet.

Du er blevet en rigtig og voksen mand, når du udskifter din ungdomshybel med en bolig med fremtidsudsigter. Du har lært, på den hårde måde, at værdsætte et flot plankegulv og hvidmalede vægge, fordi du nu ved hvad det koster at få lagt nyt gulv, og hvor længe det tager at male hele lejligheden to gange.

Din ’voksenbolig’ er større, måske endda med have, og købt med et fastforrentet lån. Måske har du tilmed taget den gode beslutning at rådføre dig med en boligadvokat, for at undgå de mange faldgruber ved boligkøb, som du kun svagt kan huske dine forældre snakke om engang.

Velkommen til voksenlivet, siger vi bare.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen