Sådan giver du din kæreste en god årsdag

Her er lidt inspiration til, hvad du kan give din kæreste, når I har årsdag.





24. november, 2014 - kl. 12:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Her får du nogle super seje, sjove og smarte gaveideer du med fordel kan lade dig inspirere af, hvis du er meget i tvivl om, hvad du bør give. Allerede nu kan vi godt afsløre, at listen også indeholder en lille fræk gave.

Du går aldrig galt i byen ved at købe tøj

Hvis du kender hendes smag, stil og størrelse (de tre S’er), kan du med fordel finde noget lækkert tøj til din kæreste. Din kæreste er sikkert af den overbevisning, at du aldrig kan få for meget tøj.

Derfor er det oplagt at gå på udkig hos forskellige forhandlere for at finde noget de kæreste med stor sandsynlighed kan lide. Er der nogle bestemte mærker hun foretrækker fremfor andre? I så fald bør du kigge nærmere på dem.

Du kan købe tøj til kvinder her.

Køb et sjovt kostume og forny jeres sexliv

Hvis du gerne vil peppe jeres sexliv lidt op, kan du med fordel købe et kostume til dig og din kæreste. Det at klæde sig ud og lade som om du er nogle andre er for alvor noget, der kan sparke gang i sagerne hjemme hos jer.

Du kan for eksempel købe et frækt stuepigekostume til hende. Til dig selv kan du købe en uniform eller lignende som piger jo godt kan lide. Hos Temashop kan du finde et væld af forskellige voksenkostumer herunder de mere frække af slagsen.

Alle piger er glade for sømænd – og SMYKKER!

Med et flot smykke kan du få din piges hjerte til at smelte med det samme. Piger ELSKER at få smykker i gave. Derfor bør du finde et smykke at give, hvis du gerne vil gøre dig ekstra populær hos din kæreste. 

Lige for tiden er det armbånd og halssmykker som er meget på mode. Måske du skulle vælge sådan et?

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen