Reklamer du ikke slår væk fra

Som regel er der to slags reklamer i filmpauserne er de dårlige reklamer og de virkelig dårlige reklamer. Men engang imellem er det nogen der skiller sig ud



1. juni, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Jeg hader at se film i fjernsynet. Ikke fordi jeg ikke kan lide film, men fordi reklamer er til.

Lige så længe som mennesket har købt og solgt ting af og til hinanden, har der været reklamer, men aldrig har de været så irriterende, som siden tv´et kom til. Vi kender alle situationen, hvor man ser favoritfilmen på tv i selskab med en god skål slik og noget lækkert at drikke. Pludselig mens du er mest optaget, kommer reklamerne. De åndssvage reklamepauser, der med lys og musik suser ind i underbevidstheden, og giver dig en irriterende jingle på hjernen, der minder dig om, hvor ligegyldigt, kedeligt og langtrukket livet kan være.
Bang og snavset er væk!
Dårlig synkronisering er til gengæld tilbage. En mandlig stemme prøver med begrejstring i stemmen at overbevise seerne om, at denne sprøjteflaske indeholder tryllevand, Der fjerner alt skidt og baktier i dit hjem, mens det er tydeligt at se, at manden i fjernsynet siger "Ich bin böse und knalle mit die tür.

Try the new Mercedes: a pussymagnet on wheels

Ellers er det en eller anden smart bil med elruder og soltag, der kan blive din for 2,6 millioner kroner med en afbetaling, som det alligevel kun er de færreste, der har råd til. For at gøre det endnu bedre er der tilsat stemningsmusik i form af spændende violinmusik, der lyrisk skal illustrere spændingen ved at køre i denne lukus-direktør-slæde.

Ja Mercedes, det er en flot bil i har lavet, men skal den metal-bunke på dæk virkelig ødelægge en god film?

Men somme tider sker det, at reklame producenterne tager sig sammen og undersøger, hvad vi forbrugere gerne vil have, og fortæller os det vi aller helst gerne vil høre. Disse reklamer bliver ofte ramt af censur og stemplet som værende "upassende i tv" og derfor aldrig vist alligevel. 

Heldigvis bestemmer vi på modesektionen selv, hvad censur vi lægger, så lad os kigge på, hvad det er for nogle reklamer, som vi ellers ikke må se.

Shut up and take my money!

TOM FORD

Det er ikke særlig svært at se, hvad du opnår ved hjælp af denne parfume.Du kommer til at lugte som én, som damerne vil have mellem benene eller brysterne. Frit valg og op til dig selv.


De burde skrive telefonnumre til modellerne, indeni underbukserne
Ved første øjekast, kan det være svært at se, hvad der egentlig bliver reklameret for hér. Toilet papir eller undertøj?

Men JBS mærket i højre hjørne afslører, at det er JBS, undertøjsfirmaet, der laver boxershorts, som kvinder vil have mellem benene. JBS er nu mit favoritmærke indenfor undertøj!
Og så er der selvfølgelig også youtube.  På youtube ligger alle de reklamer som er en tand for sjove eller for sjofle til at blive vist på tv. 

Og så er der pigerne fra Axe, som vældig gerne vil lege med dine "Balls", hvis de altså er rene nok.
Clean your balls with axe.
Del videoen med dine venner
Og står du midt i en eller anden åndssvag årsdag med kæresten, og har ikke lige fået købt en gave, så fat mod - Kylie Minogue skal nok komme med nogle gode forslag fra Agent Provokateur.
Dette er min favorit reklame. Kun 1. ting er sikkert, når du har set den: Den skal ses igen!
Del videoen med dine venner
Jeg er fuldstændig ligeglad med hvad en pakke smør koster i fakta i næste uge. Ligeledes er jeg ligeglad med dårligt synkroniseret Jakob fra "Bang og snavset er væk" har et rengørings middel. 

Men jeg er ikke ligeglad med lingeri. Jeg vil gerne vide, når der er tilbud! Og jeg ville ELSKE at se film i fjernsynet
Vi har alle en favorit raklame. Hvilken er din?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen