Rejs med stil

En guide der hjælper dig med at pakke det helt rigtige tøj til rejsen.



26. marts, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Med foråret(og solskin) lige om hjørnet er det meget fristende med en weekendtur til en af de mange dejlige europæiske storbyer. Vi guider dig gennem dit 'pakkehelvede' og sørger for at du har både lækkert, komfortabelt og ikke mindst modertigtigt tøj med på turen.
Perforated trolley case, Zara Man 899 kr. En perfekt størrelse der passer til et weekendophold i udlandet.
Jacket with contrasting ribbing, Zara Man 699 kr. En meget anvendelig overgangsjakke der farvemæssigt kan kombineres med det meste og yderemere fint kan parres med en varm striktrøje indenunder til de dage hvor solen ikke skinner så meget.
Structured wool blazer, Zara Man 1399 kr. En lækker blazer du nemt kan tage over et casual og nedtonet outfit når du skal ud og spise middag.
Regular jeans, Zara Man 279 kr. Et par gode og klassike jeans som spiller godt sammen med det meste. Brug dem sammen med en t-shirt, striktrøje eller skjorte.
Cotton, silk and cashmere sweater, Zara Man 299 kr. En rigtig lækker striktrøje som både kan bruges over en skjorte, under en blazer eller med en basis t-shirt under.
Striped voile shirt, Zara Man 299 kr. Skjorten er næsten uundværlig og kan bruges både til et afslappet oufit samt et lidt pænere aften-outfit.
Padded jacquard sweatshirt, Zara Man 299 kr. Et godt supplement til striktrøjen og yderst brugbar til gåturen i storbyen.
Limited edition suede blucher 799 kr. En pæn sko der vil pryde weekendens aften-outfits.
Braided plimsoll, Zara Man 299 kr. En god sporty sko der vil gøre dine fødder glade på de lange gåture i storbyen.
Wooden style sunglasses with metal bridge, Zara Man 199 kr. Et vigtigt item her i foråret, og selvfølgelig skal de også med når du rejser.
Leather rucksack with buckles, Zara Man 1399 kr. En perfekt følgesvend. Både i flyveren og på de lange gåture i storbyens gader.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen