Rascals' - mærket uden historie!

Rascals' bud på SS Kollektionen 2012!



16. august, 2011 - kl. 20:30
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Basic, militærprint og retro-inspirerede items!

Rascals’ bud på SS kollektionen 2012!

Dansk mærke uden historie og med inspiration fra folk på gaden.

Det danske mærke Rascals’, tror på en SS kollektion anno 2012 med basic items (i al sin enkelthed), velkendte Rascals' items, grove materialer, militærprint og retro-inspireret (bade)shorts i nylon.  







Basic items
Uundgåelige basic items er også en del af Rascals’ SS kollektion anno 2012 – Basic items i original Rascals’ design. Afslappede jersey trøjer, t-shirts og tanktops, både i basic farver og (som her) brændte og mere i øjenfaldende farver.

Enkelt, casual, basic.  

  







Udgangspunktet

Windbreakers i klassisk Rascals’ design, tilføjedet få detaljer .I (næsten) alle vindens farver - Fra basis sort, til mere farverig udgave. Simpelt, moderigtig og praktisk design i en kombination.
Militærtid - Camouflage
Modebilledets militær-tid, med army jakker/skjorter og militær-inspirerede støvler er endnu ikke forbi, (heller ikke ifølge det danske mærke uden historie). Rascals’ tror på militær-inspirationen i sådan en grad af små militær-inspirerede hentydninger bliver overset, til fordel for velkendt Rascals’ design i iøjefaldende militærprint, (eller sagt i militær-sprog) camouflage print.   

Camouflering i en mere nedtonet trøje udgave (med camouflage detaljer) og jakke udgaven i fuld camouflage print. 







Retro inspirationen

Genopstandelsen af de retro-inspireret nylon shorts i alverdens pangfarver, er ikke bare en del af den nye længdes endnu kortere længde, modeverdens gæst fra et tidligere årti, men også en del af Rascals’ trosbekendelse (kollektion)for foråret og sommeren anno 2012.

(Bade)shorts,  med inspiration fra retro-kulturen - lige meget hvilken vinkel man ser dem fra!
Et bud på en SS kollektion anno 2012, fra mærket uden historie, der finder inspirationen fra folk på gaden! Præcist, enkelt og originalt!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen