Pre-spring kollektion 2011

En Pre-spring kollektion med tilbagevende og mageløse klassikere!



30. december, 2010 - kl. 15:30
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Om få dage er størstedelen af 2010’s kollektioner og tendenser (mode) historie, men også kun størstedelen. Flere af årets gennemgående tendenser, beholder nemlig deres solide plads i modebilledet lidt endnu.

 

Det nye års Pre-spring kollektionen byder på utallige af tilbagevendende og mageløse klassikere fra 2010 kollektionerne. 1920’erne, nostalgi, særprægede modeikoner, rå maskulinitet og længerevarende mode præger modebilledet i første del af 2011.
De rå elementer som armyjakken, skovmandsskjorten, denimskjorten og de rå ørken- eller militærinspireret støvler var blandt de mest synlige tendenser i gademoden, på catwalken og i resten af modebilledet i hele 2010.

 

De nu velkendte og rå elementer er nået en nobel status som værende længerevarende mode, og fylder ikke bare hele sidste års modebillede, men de bliver også den dominerende og nærmest nostalgiske part af modebilledet i vinter/foråret 2011. 

Gå efter de mest autentiske army jakker/skjorter, eller militærinspirerede støvler, da de giver en mere rå kant.

Vælg en denimskjorte fra en anerkendt jeans fabrikant, som Levis eller Acne. Eller gå på jagt efter en mere slidt og retroagtig udgave i genbrugsbutikkerne.
Pre-spring kollektionen 2011 byder selvfølgelig også på andre og mere forårsagtige items.

De evigt tilbagevendende og klassiske items som chinos, denne gang i den mere afdæmpet lyse khaki udgave. De casual mørkeblå sejler sko. Og den altid uundværlige herreblazer.

Pre-spring kollektionens blazere er uden tvivl den mest nytænkende og lettere outrere del af kollektion. Denne sæsons blazer er inspireret af et noget så særprægede modeikon som 1920’ernes folkekære stumfilmsskuespiller Charlie Chaplin. En mere tætsiddende udgave af den klassiske blazer, gerne i mere groft stof og gerne i neutrale farver som sort, grå eller mørkeblå. Vælg den stadig moderigtige patchwork udgave og knap den lidt skævt og tilfældigt. Hele ideen er, at få det rodede vagabondlook til at blive mere fint og stilrent, samtidig med at det skævelook bevares.

Leg med den Charlie Chaplin inspireret blazer som designeren John Galliano har gjort i hans spring/summer 2011 kollektion.

Brug de Charlie Chaplin kendetegnende elementer, som den tætsiddende og skæve blazer, hatten, skoene og/eller selerne. Få elementerne ind i din hverdagsgarderobe ved at kombinere dem med de hverdagsagtige jeans eller chinos. Brug jakkesætsvesten indenunder for et mere rodet look, eller lad skjorten hænge løst underfor blazeren.
Drag inspiration fra franske A.P.C og brug de khaki farvede chinos sammen med denimskjorten og tilføj eventuelt en Charlie Chaplin inspireret blazer. For at give outfittet en mere personlig kant, så fold dine chinos lidt op og sæt dine støvler, sejler sko eller moderigtige Happy Socks mere i fokus.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen