Portræt af butikken: Nørgaard Clothes & Footwear, samt af indehaveren Jonny Nørgaard

Nørgaard Clothes & Footwear - Få et indblik i den viborggensiske butik og bliv inspireret til at foretage dit næste køb dér eller på deres kommende webshop.



29. juli, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Udstillingsbord ved indgangen til butikken
I en by som Viborg kommer der nye butikker til, og gamle går fra. Der er butikker som er vedholdende og nogle der let fordufter. Nørgaard Clothes & Footwear er en butik med vilje og mod, også selvom det ikke altid er let.

Viborg er ”hjertet af Jylland”, som vi Viborgensere, siger det. Mange af byens butikker har eksisteret i 30-35 år, og nogle endda længere tid. Særligt mange af herretøjsforretningerne har eksisteret i byen i mange år, hvilket betyder at konkurrencen er stor. Alt dette vidste Jonny Nørgaard udmærket godt, da han i 2009 valgte at starte franchise butikken MEN op. Jonny Nørgaard er en garvet gut indenfor tekstilbranchen og kan bl.a. skrive Bestseller, Wagner, Mathias Mens Wear samt mange andre virksomheder på sit cv., hvad end det har været som afdelingsleder eller salgsassistent.

I dag ejer og ligger Jonny Nørgaard navn til butikken: Nørgaard Clothes & Footwear som ligger på et gadehjørne tæt på Viborgs gågade. Jonnys ”Drive” er med til at butikken kører som den gør den dag i dag. For et års tid siden var butikken tæt på lukning, men en sponsoraftale reddede byens populære butik. For at drive en sådan butik i Viborg er det vigtigt at skille sig ud fra mængden og tænke langt ud af boksen. Nørgaard Clothes & Footwear har i den grad tænkt ud af boksen og forsøger hele tiden, så vidt det er muligt, at skille sig ud fra sine konkurrenter. I butikken vil man altid som kunde opleve en venlighed, som jeg personligt synes rækker ud over det forventede. Desuden er de kendte i hele byen for deres tømmermandudsalg, som traditionen tro altid foregår d. 1. januar med kæmpe besparelser på mange af deres varer.  Der forhandles både udenlandske og danske mærker, heraf kan jeg nævne: Fred Perry, Knowlegde Cotton Apperal, Philosophy Blues Originales, Flippa K, Replay og Royal Republinq.

De er altid friske på at byde på en kop kaffe og interesserer sig meget for lokale aktiviteter. I forbindelse med U21 EM fodboldtuneringen sommeren 2012 i Viborg opstod der en lille konkurrence, blandt byens butikker som gik ud på, hvilken forretning der kunne lave det flotteste vindue. Vinderen af denne konkurrence blev Nørgaard Clothes & Footwear.

 Der er igennem de sidste par år sket store forandringer rent visuelt i butikken. I forhold til indretningen har Jonny og sit personale tænkt nyt og anderledes i forhold til det foregående udtryk butikken havde. Flere brands er kommet til og butikkens udformning stemmer ret godt over ens med det udtryk butikken ønsker at skabe. Der er virkeligt blevet sat en stor streg under nytænkning, ikke mindst for butikken men også for Jonny, som er hjerne bag de mange små og store tiltag. Det nyeste skud på stammen for butikken er deres webshop, som åbner ulitimo maj - derudover kan man booke en ”tøjtid” hvor man får hjælp til at sammensætte sit tøj og få nye idéer til sin stil. Butikken er opdelt i 2, således at man har en afdeling/område kun med habitter og jakkesæt. Idéen med dette er at forene hverdagstøjet med den mere klassiske habit. På den måde får man skabt et hverdagssæt der er pænt, uden at være ”for pænt”.

Så hvis du er en mand, der synes at den klassiske herretøjsforretning godt kan gå hen og bliver lidt for kedelig, men at du heller ikke er typen til baggybukser og hættesweat, så er Nørgaard Clothes & Footwear måske noget for dig.

Hvornår har du sidst købt nyt tøj fra nogen af Danmarks lækreste mærker? - Kan du lide at gå smart klædt uden at være popsmart så besøg endelig butikken i Viborg – Jeg er helt sikker på, at de nok skal tage rigtig god imod dig, og hvem ved - måske giver de en kop kaffe.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen