Annonce
Annonce

Peter Jensen AW13

Peter Jensens show blev afholdt i Kong Hans Salen i Magasin. Her er en opsummering på herremoden i kollektionen.

2. februar, 2013 - kl. 12:00
Forfatter:


Synes godt om ModeSektionen.dk

Del artiklen

Få adgang til alt!


Peter Jensen fremviste otte looks til herrer i sin AW13 kollektion. Med reference til et let nørdede look i form af tydeligt indrammede sorte briller, oplevedes ellers en del klassisk herretøj, dog med twist i form af få stærke farver og herresko i glittrende bronze glimmer.

Jakkesættet optrådte i flere versioner, blandt andet som et helt simpelt klassisk suit i lysegrå, men også et i skarp rød fløjl var at finde.

Der var få korte herrefrakker i materialer som fløjl og uld, mens nogle af de længere frakker havde en anden farve forneden end på resten af jakken.

Jeans i slim fit model med opsmøg, jakkesætsbukser i almindelige længde og i slim fit eller i en mere løs pasform kendetegnede buksemoden i denne kollektion.

Farveskalaen spændte fra nedtonede farver som beige, sort, hvid, navy og grå til skarpe farver som gul, orange og rød.

Detaljer kunne være antydninger af mønstret stof med prikker, enkelte striber i kontrast farver på skjortens flipper eller den tyrkise taske som optræder kort. Disse ting oplevedes ikke dominerende, men trods alt som en del af det twist som klassisk herremode får med denne kollektion.

Et klart budskab der gentagne gange optrådte på sweatshirts og t-shirts (både hos mænd og kvinder) er at vi ikke længere skal holde os til bage, men derimod: SPEND SPEND SPEND.

Tjek galleriet for at se de fine looks fra Peter Jensen. Hvad synes du?
Om forfatteren
Vil du skrive for os?

Synes godt om ModeSektionen.dkDel artiklenBliv ModeSektionen VIP!

Nyeste artikler

Tilbage til toppen