Pak kufferten med fede sommerartikler!

Sommeren er på vej, så nu er det på tide at gøre nogle udvidelser i sommergarderoben.



19. maj, 2014 - kl. 15:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Vi danskere begynder så småt at hungre efter solen, og når vi gennemsnitligt når 15 grader dagligt, så kan vi vel godt sige, at det snart er sommer! Det er lysere i længere tid, vi har varme eftermiddage med sol på terrassen og det er lyst, når vi vågner. De fleste mænd kan sikkert skrive under på, at lækre moderne sommershorts ikke er det, der fylder mest i skabet. Sommeren er på vej, så nu er det på tide at gøre nogle udvidelser i sommergarderoben.
Libertine camo shorts

Få et stort udvalg af shorts

Se at få dine sommershorts klar til brug, for nu nærmer det danske sommervejr sig. Hvem elsker ikke at gå i løse lækre shorts? Og hvem ville ikke gøre det hele året, hvis det danske vejr tillod det. Det er vigtigt at få et stort udvalg af shorts, så du har noget, der passer til alle dine outfits sommeren lang. Den modebevidste mand vil få brug for noget i både mørke og lyse nuancer, så det helt rigtige look rammer hver gang. Du kan med fordel også kigge efter sommershorts med print, da den stil ser ud til at dominere herremoden i sommeren 2014. Med den rigtige sommergarderobe bliver du manden på gaden, hvis outfit altid er stilet og aldrig tilfældigt. Har du ikke helt styr på sommergarderoben endnu, så har Ogco et stort udvalg af herretøj. Her kan du altid få friske og frække sommerartikler til enhver smag, i alle regnbuens farver og med en del prints.
Samsøe Samsøe Kite Jacket

Det SKAL du have i sommergarderoben

Når kalenderen siger at sommeren nærmer sig, ved vi godt, at der altid er kølige dage i den danske sommer. Forårsjakken er derfor fuldstændig uundværlig i den danske modemands sommergarderobe. Du kan med fordel kigge efter læderjakker eller cowboy jakker denne sommer. Læderjakken er en lækker mode trend, da den aldrig går helt af mode. Den helt rigtige læderjakke er en investering, da det ofte er en jakke, der holder i mange år. Den findes i stort set alle prisklasser helt afhængigt af mærke og kvalitet.

Når sommeren 2014 banker på, får blazeren også for alvor sin renæssance, så blazeren skal enten luftes eller købes. Vær opmærksom på at sommerblazeren skal være lidt kortere end andre blazere, da den skal kunne anvendes med dine lækre sommershorts. Den rigtige sommer blazer er kortere i cuttet, derfor passer den til brugen af shorts. Når du køber din sommerblazer, skal du også være opmærksom på materialet. En uldblazer er eksempelvis ikke det bedste valg i sommervarmen. For at få størst glæde af din sommerblazer, vælg en alsidig farve som navy blå, lysegrå, beige eller lyseblå. Disse farver er både stilfulde og afslappede.

For at komme til det sidste, skal du have en sommerskjorte! En hvid skjorte skal være at finde i din sommergarderobe 2014. Derudover er det næsten umuligt at komme uden om en skjorte med print den kommende sommer.
Nike Air Max 1 C2.0

Skift vinterskoene ud

Sneakers er igen i år et sikkert hit og butikkerne byder på et utal af cool og seje sneakers. Det svære bliver at begrænse sig. Gå efter et par Nike Air Max og få en ægte street stil eller efter de super fede herresneakers fra Gourmet – absolut et must-have. Når du trækker i dine sneakers til sommer, så husk at lade dem blive set. Smør bukserne lidt op, eller træk i sommershorts sammen med dine sneakers.

Er du ikke til sneakers, skal du trække i et par klassiske loafers, som næsten er blevet allemandseje. Et par loafers i en frisk sommerfarve er også på mode denne sommer.
Den klassiske sko går aldrig af mode, men for at bryde traditionen, kommer der farve på herresko også. Du kan med fordel tage en klassisk laksko eller lignende og skifte de sorte snørebånd ud med røde, orange eller lilla snørebånd.

Sandalerne kommer også for alvor på banen denne sommer, ikke blot klipklapper, men klassiske herresandaler bliver det helt nye fænomen. Her vil beige og brunlige nuancer samt en masse farve være på mode.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen