One Green Elephant Jeans

En forårstendens 2012: Farverige jeans



20. februar, 2012 - kl. 23:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Forårssolen og den dertilhørende forårskollektion med alt hvad det indebærer af farver og sæsonprægede elementer, er så småt ved at blive en realitet.

Redaktionen har været på udkig og spottet en af forårets tendenser, som vi spår til at blive en af sæsonens mest dominerende:

Farverige Jeans!

Billede credits: modesektionen.dk
Farver er en fast forårstendens, som altid dominerer forårskollektionerne og de dertilhørende t-shirts, shorts og chinos. Dette forår udvides den farverige kategori med et nyt element – nemlig farverige jeans. Vi har fundet et godt eksempel hos One Green Elephant.

Om One Green Elephant

One Green Elephant er et japansk mærke, som blev til tilbage i 2005, med filosofien om ”et grønt mærke” med respekt for miljøet.

I 2008 blev en linje med 100 % økologisk bomuld lanceret, så du, ifølge mærket selv, kan "Go Green with One Green Elephant".

One Green Elephant repræsenterer en jeanskollektion indeholdende jeans i næsten alle tænkelige farver - fra klassisk denim til grøn, gul, og rød.
VI foreslår at du bruger de farverige jeans, som et alternativ til forårets farverige chinos. Kombiner dem med herreblazere, morfar-cardigans, skjorter, t-shirts og fine herresko i mere solid/basic farver, så farvekombinationerne ikke bliver for overdrevet. Tilføj også gerne accessories som; butterfly, slips og farverige sokker.

Tjek galleriet eller www.onegreenelephant.com for at se alle de farverige modeller.

One Green Elephant har endnu ikke oprettet en webshop, men de farverige jeans forhandles blandt andre på: www.smartguy.dk
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen