Om Roskilde Festivallen

Læs her hvis du ikke har hørt om festivallen



5. juli, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Er du en af de få som ikke ved hvad der foregår de i Roskilde i disse dage, så skulle du måske læse lidt her.

Roskilde Festival er Nordeuropas største kultur- og musikfestival og har eksisteret siden 1971. Vi er en non-profit organisation, der består af ca. 50 fastansatte og tusindvis af frivillige.

Frivillige
Under selve festivalen vokser antallet af frivillige, ulønnede medarbejdere til ca. 32.000, som enten arbejder i festivalboderne, bygger scener, passer på folk, telte og biler eller andet. De fleste af de frivillige kommer fra områdets kultur- og idrætsforeninger. Hovedparten af boderne, som er opstillet på festivalen, tilhører foreninger. Det er bl.a. deres ansvar at sørge for mad- og drikkevarer. Det er alle boderne med hver deres særpræg og alle de frivillige fra foreningerne, som er med til at skabe den helt unikke, intime stemning, som festivalen også er kendt for.

Non-profit forening bag festival
Foreningen Roskilde Festival er arrangør af Roskilde Festival. Foreningens formål er at støtte initiativer, der er til gavn for børn og unge samt at støtte humanitært og kulturelt arbejde. Foreningens arbejde er uafhængigt af partipolitik og har ingen geografiske grænser. 

Du kan læse meget mere på festivallens hjemmeside på:

www.roskilde-festival.dk

Årets hovednavne er bl.a. i år Rolling Stones og Arctic Monkeys

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen