Oktobers musthave: Parkaen



20. oktober, 2013 - kl. 00:00
Forfatter: Charlotte Stegmann Jakobsen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Hvor september bød på lang sensommer, byder oktober nu på nedfaldne blade, kolde vinde og smukke, lune efterårsdage. Nattefrosten lader vente på sig, men det varer næppe længe, før bilruderne skal afrimes om morgenen og cyklisterne finder huerne frem. Efteråret er kommet, vinteren er på vej. 

Jeg er blandt dem, som virkelig elsker efteråret. De brændte farver på bladende, den blå himmel på skyfrie dage, den kolde vind i den stadigt varme sol, en gåtur med varm kakao i hånden. Og så er der min lille hemmelige kærlighed, som kommer frem hvert år, så snart nattefrosten sætter ind: Parkaen. Jeg elsker mænd i parkaer. Intet siger casual, sexet, moden mand som en parka, og heldigvis har butikkerne bugnet af dem de sidste par år. 2013 er heldigvis ingen undtagelse, og jeg glæder mig allerede. 

Jeg har været en tur på nettet for at finde nogle lækre jakker frem til jer, og har denne gang besluttet at holde mig til en enkelt hjemmeside, så I hurtigt kan komme videre og finde flere parkaer, end dem i galleriet. Jeg har nemlig "nøjes" med at være et smut inde på zalando.dk, men også asos.com har meget godt at byde på. Tag et kig i galleriet, eller klik på ovenstående link, for at finde inspiration - eller måske din nye jakke.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Charlotte Stegmann Jakobsen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen