Nyt udstyr til jagtsæsonen

Spændende nyheder fra Seeland



22. maj, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Nyt Realtree® Xtra Green camouflageprint
Er du en ægte jagtnørd, kan du til den kommende jagtsæson trække i camouflage fra inderst til yderst og fra top til tå. Alle Seeland camouflage-nyheder bærer nemlig det nye Xtra Green-mønster, der er udviklet af én af verdens førende camouflagespecialister, Realtree®.  Xtra Green er Realtrees til dato stærkeste mønster til den tidlige forårssæson, men camouflagen kan bruges hele året i grønne omgivelser og særligt når naturens farver skifter. Camouflagen er printet i tre lag af forskellige mønstre, så der opnås en hidtil uset alsidighed, der passer til næsten alle klodens grønne habitater.
 

● Træ-fleece

- Conley fleece-sæt fra Seeland

<image013.jpg>Med Conley introducerer Seeland sit bud på det ultimative sæt til forårets og sensommerens pürschjagter. Den stærke og bløde mikro-fleece gør sættet stort set friktionsfrit og lydløst, så du som et levende træ kan snige dig igennem skoven eller bare gå i et med trætoppene. Conley-serien består af jakke, bukser, hue, handsker, facecover og elefanthue. I Realtree® Xtra Green camo.

 

Priser:

Conley fleecejakke: 499 DKK

Conley fleecebukser: 499 DKK

Conley fleecehue: 169 DKK

Conley fleecehandsker: 229 DKK

Conley fleecefacecover: 199 DKK

Conley fleeceelefanthue: 229 DKK

 

● Camoufleret camouflage

- Trent fleece fra Seeland

<image014.jpg>I Trent Reversible får du en vendbar fleecejakke, hvor du først kan falde i med baggrunden på din pürschjagt og siden gemme Realtree® Xtra-camouflagen væk for et mere traditionelt jægergrønt look. Uanset hvilken vej du vender jakken, får du en vindtæt og åndbar fleece takket være Seelands egenudviklede WindBeater® membran. Den nye Trent familie omfatter også en ucamoufleret fleecejakke og -vest i brune farver – også hvis de vendes på vrangen.

Priser:

Trent Reversible: 1.299 DKK

Trent fleecejakke: 699 DKK

Trent fleecevest: 499 DKK

 

● Camo underhylere

- Lizard fra Seeland

<image015.jpg>

Den nye Lizard-serie gør det muligt for jægeren, der troede han havde alt, at få den komplette camouflage-garderobe. Boxershorts og det varme undertøj med Realtree® Xtra mønster transporterer sveden væk fra kroppen og holder dig tør. Med det børstede stof på indersiden føles Lizard desuden yderst blød og behagelig mod huden. Hvis du er lidt mere traditionel i din jagttøjsstil, findes der også Lizard handsker, elefanthue og halsvarmer.

 

Priser:

Lizard boxershorts: 199 DKK

Lizard tights: 349 DKK

Lizard highneck: 399 DKK

Lizard halsvarmer: 99 DKK

Lizard elefanthue: 169 DKK

Lizard handsker: 149 DKK

 

● Camo i børnehøjde

- Coby Kids fra Seeland

<image016.jpg>Nu kan forældre og børn drage sammen ud i skoven som en stor, glad natur-familie. Coby Kids fleecen camouflerer både søn og datter, så vildtet ikke får øje på dem under jagten. Vi anbefaler dog, at forældre holder ekstra øje med børnene, så de ikke bliver helt væk i skoven. I Realtree® Xtra camo.

 

Priser:

Coby Kids fleece: 399 DKK

 

● Til storby-jægeren

- Cam fra Seeland

<image018.jpg>Nu giver Seeland mode-camoen baghjul og bringer for alvor jagten ind i bybilledet. Fuldblods-jægeren kan nu hente ungerne i vuggestuen, låne bøger på biblioteket eller gå på café med vennerne, i en ægte camo. Cam bomuldstrøjen fås både med lange og korte ærmer med Realtree® Xtra camouflageprint.

 

Priser:

Cam S/S t-shirt: 199 DKK

Cam L/S t-shirt: 299 DKK

Om Seeland International

Seeland International er en dansk producent af tøj, fodtøj og udstyr til jagt. Seeland International fremstiller bl.a. de højt respekterede jagtmærker Härkila og Seeland, og virksomheden er i dag Europas førende leverandør på sit marked og har bl.a. datterselskaber i Tyskland og ejer 50% af filmproduktionsselskabet Hunters Video. Virksomhedens hovedsæde ligger i Greve og har 120 ansatte i Danmark og internationalt.

Større billeder af varerne kan ses i galleriet.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen