Nyt fra OriginaleButterflies.dk nu i Sverige

Læs her



4. juni, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Når vort svenske broderfolk i fremtiden søger på Knyta flugaOknuten fluga eller Knytfluga, så er der stor chance for, at de ender med at bestille deres selvbinder-butterflies, som Oknutna flugor egentlig betyder, fra Danmark.

Minfluga.se hedder webshoppen, og bag den står folkene bag Danmarks største butterfly-butik. 

"Da vi søsatte OriginaleButterflies.dk, var ambitionen at skabe et sted, hvor modebevidste mænd kunne handle ægte kvalitetsbutterflies. Der var simpelthen et alt for ringe udvalg i Danmark", siger Bernard, som er manden bag ModeJuice, der bl.a. driver den imponerende butterfly-webshop.

"Vi har længe fået bestillinger fra udlandet, men strategien er, at ekspandere med et land af gangen, således at købeoplevelsen bliver skræddersyet til det enkelte land, og på den måde forbliver personlig."

Tager man et kig på siden, vil man opdage, at det også er muligt at bestille både näsduk (lommeklud) og manschettknappar, som matcher de virkelig lækre butterflies, der alle sammen er i 100% silke.

"Vi udvider hele tiden med nye farver. Det er en proces, som kræver mange kræfter, fordi vi grundigt undersøger, hvad kunderne ønsker, før vi bare køber nyt hjem", siger Bernard.


Han mener, at en stor del af hemmeligheden bag en forretningssucces som denne liger i forholdet til kunderne. 

"Jeg tør godt garantere, at vi ikke har haft én eneste utilfreds kunde. Folk kan altid få fat på os - de kan bare ringe eller maile - så er vi der til at svare på spørgsmål eller hjælpe, hvis der er behov.", siger han og fortsætter;

"Når man lægger den oplevelse sammen med rigtig god kvalitet, og dét at kunderne modtager deres bestillinger omgående, så tiltrækker man automatisk mennesker, som også gerne giver gode råd den anden vej, og gladeligt anbefaler os til deres egen omgangskreds"

Minfluga.se er en flot og velfungerende webshop, og må være et paradis for de svenskere, for hvem en Oknuten fluga er en uundværelig del af en elegant påklædning!

Se flere butterflies i galleriet.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen