Nyeste ur mode til drengerøve og gentlemen på Basel Fair 2012

Så er et af omdrejningspunkterne for alle drengerøve og gentlemen overstået. Basel Fair i Schweiz kunne igen i år præsentere hotte ur nyheder fra hele verdenen.



30. marts, 2012 - kl. 12:11
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Hele verdenens ur mærker mødtes her i Marts 2012 og præsenterede deres nyheder. Fælles var enkelte temaer, som kom igen og igen. Must have for 2012 og 2013 er:

Rosegold er det nye "ædelmetal"
Rosegold også kaldet rødguld flasher overskud og fashion. Det viser at man ikke er bange for t bryde rammer for det klassiske på den fede måde.

 

Sort i sort er total "Darkness" og mega hot
Sort forbindes måske med klassisk og kedeligt, men er blevet rå og casual ved at lave materialer i keramik og nye former. Kombineret med den rigtige attitude udstråler det totalt swag, street like eller blot sporty.

Af øvrige nyheder kan fremhæves Raw Power Skull uret fra Richard Mille og det lidt mere casual Omega Speedmaster til dem som gerne vil gøre sig ekstra bemærket.

Men hvis man ikke lige har et 5-6 cifret penge beløb, som ligger og brænder i lommen til et nyt ur, kan man jo glæde sig over, at de lidt billigere urmærker følger tendenserne og kommer på markedet et 1/2 til 1 år efter.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen