Ny butiksåbning "Van Gils East Village" i København - kun til mænd

Læs om den nye spændende butiksåbning



14. december, 2013 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

David Krarup ("David K") er manden bag Herrernes Magasin på Nørregade 20, hvor han forener den gode kvalitet og service med en fornuftig pris.
 
Det gør han så godt, at han ofte også bliver brugt til at klæde studieværter og kendte på og desuden er fast modeekspert hos TV2s Go' Morgen Danmark.
 
Nu har han netop åbnet butikken 'Van Gils East Village' på Østerbrogade 51. Her finder man både jakkesæt og smokings af mærket Van Gils. Dette tøjmærke har været igennem en rivende udvikling de senere år og det bærer tøjet i butikken i den grad præg af. I dag lægger Van Gils vægt på at mikse stilarter: formal surrounded by informal is the new normal. Det handler om at vise din personlighed på en cool og trendy måde — måske endda en lille smule kontroversielt for at stikke ud fra mængden på en smart måde. Butikschefen Cengiz Savran (fornavnet udtales som djengis kahn) har 5 års erfaring fra Hugo Boss.
 
David K er kendt for at sige, at den danske mand skal være mere "gentlemanish". Altså at han skal gøre lidt mere ud af sin egen påklædning: Forskellen mellem at være velklædt og blot at have pænt tøj på ligger i detaljen. Der skal være noget, der stikker af, noget der er anderledes. Det kan være at tage laksko på til et par jeans eller at stikke en klud i brystlommen på blazeren. Af samme årsag får kunderne at vide, hvis noget tøj ikke klæder dem eller hvis det skal en tur forbi skrædderen først.
 
I begge butikker lægger David K og hans medarbejdere vægt på, at der skal være tid til at give kunderne god gammeldags service.

Kom ind og kig.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen