Modeugen står for skud



6. august, 2012 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Henrik Vibskovs modeshow under modeugen i Paris

Så bliver Copenhagen Fashion Week snart skudt i gang og selvfølgelig, som alle andre år, kommer der store designere, blandt andet Asger Juel Larsen, Bruuns Bazar, Hugo Boss og Henrik Vibskov. Sidstnævnte har de sidste år lavet nogle spændende og udfordrende shows, som er meget kreative og gad vide hvilke farver der bliver mest fremtrædende på modepodiet blandt de mange designere.

Henrik Vibskov afholdte tidligere på sommeren sit modeshow i Paris, hvor hans sommerkollektion var inspireret af tungen, som kom til udtryk fra både det tøj der blev fremvist på catwalken og ikke mindst fra den store ballon, hvor menneskekroppe kom ud. Mon ikke Vibskov har endnu en overraskelse i ærmet til Copenhagen Fashion week.
 
Udover de store designere vil der også være mulighed for nye upcoming designere at kunne udfolde deres evner. YOURLOOK.me vil præsentere nogle de mener, er de mest lovende designere. Showet er åbent for alle, så DU kan få del i modeugen.  
 
Og lad os så håbe at de danske designere får succes med deres nye kollektioner så de udenlandske gæster og markeder bliver imponeret.
 
Som blogger er dette min jomfru tur til Fashion week og jeg glæder mig sammen med de andre fra Modesektionen.dk til at deltage i modeugen. Er du nysgerrig efter, hvad modeugen går ud på, hvordan et modeshow ser ud, hvilket tøj der bliver  præsenteret - eller hvilke tendenser du kan regne med senere på året, så følg med her på siden, den bliver opdateret regelmæssigt. Vil du være at finde i modeugen til shows?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen