Modeugen fra den skæve vinkel.

Modeugen fra Connery.dk's moderedaktørs skæve vinkel.



8. februar, 2011 - kl. 13:37
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Modeugen 2011 forvandlede i sidste uge vores elskede Hovedstad til et sandt internationalt modemekka i verdensklasse og jeg oplevede forvandlingen på tæt hold, for at kunne give jer min skæve, gadeplansrelaterede vinkel på Copenhagen Fashion Week.

Fra alle os til alle jer, en dansk modeuge med Kunstnerisk særprægethed på gadeplan, modemesser med højt til loftet og nostalgisk design som en del af dagsordenen.
Danske og Skandinaviske designere og mærkerepræsentanter viste de kommende og yderst fine A/W kollektioner frem for alverdens modenørder for første gang og omdannede hovedstadens gader, DSB’s gamle lokomotivværksteder, diverse museer, barakker og sågar byens rådhus til Trade Fairs eller catwalks i bedste moderigtige og i nogle tilfælde spektakulære stil, både på highfashion og gadeplan niveau.

Gamle, velkendte og respekterede mærker som Punk Royal genopstod, med deres militærinspireret varemærke, ny inspiration og udvidet sortiment liste.
Nye brand kampagner så dagens lys, denne gang bestående af Sportsmærket Hummels samarbejde med slikgiganten Haribo. Ja du læste rigtigt! Sportsmærket Hummel og slikgiganten Haribo har indgået et samarbejde og skabt en (ikke spiselig) men særdeles unik og sporty kollektionen, hvor det indre legebarn, Haribo tilhængere eller bare ny skævhed i bogstaveligste forstand kan komme til udtryk i påklædningen.
Flere kollektioner skabte tanker og illustrationer om velkendte, men også nye og mærkværdige modeikoner, fra de forgangne årtier. Følelsen af nostalgi nærmest uundgåelig. Hvis efterår/vinter tendenser som patches på albuerne, tweed, tern, blazere, cardigans, fine herresko og butterflyes i stor stil ikke umiddelbart får nostalgiske billeder frem i din erindring, syntes jeg du skal se nærmere på gamle klassiske filmrollers stil som Charlie Chaplins, Mr. Beans og Benny og Kjeld påklædning fra Olsen Banden filmene. Hvor tids tilfældige modeikoner, som i deres storhedstid ikke blev forbundet med begrebet mode, men som i dag, eller i hvert fald til efteråret ikke kan undgås i den sammenligning.

 

Alt dette kombineret med nye, outrere og klassiske detaljer. Flere artikler med autentiske billeder, beskrivelser af moderegiets bud på en moderigtig efterårs/vinter garderobe anno 2011 fra modeugen, bliver en del af min (selvfølgelig) skæve og usædvanlige vinkel af Copenhagen Fashion Week, fra mig til alle jer. Modeugen på et skævt gadeplan.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen