Modeuge: HENRIKSILVIUS



6. august, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Charlotte Stegmann Jakobsen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Henrik Silvius er ny på den danske modescene. Med en fortid som modeblogger er han ikke ny i branchen, men det er første gang, at han selv har de kreative hansker på. Til Fashion Forum fortæller han "For mig har der manglet en mellemvej mellem det meget kommercielle og det mere avantgarde. Herretøj er ofte meget praktisk. Der mangler tøj, der er skabt, fordi det er flot og innovativt". Ord der forpligter, men også ord som efterlader god plads til fantasi og fortolkning hos kreative sjæle.

Henrik Silvius på podiet efter showet
Og kreativitet er vist ikke noget, som den nyslåede designer mangler. Hvidt med hvidt på er det første, man lægger mærke til ved kollektionen - den er snehvid, kun brudt af skinnende sølvspænder på bælterne. Alligevel oser kollketionen af maskulinitet, nytænkning og humor. Superhelte møder Barbiedukker, veltrænede herrekroppe møder kig til navlen og strømpebånd. Stilen er rendyrket, minimalistisk og meget dansk.
Tag et kig i galleriet og bliv inspireret. Og smut også gerne forbi Fashion Forum og læs artiklen om Henrik Silvius, og hans noget anderledes tilgang til det at skabe klæder. Du finder artiklen her.

HENRIKSILVIUS er støttet af Muskelsvindfonden, da Henrik Silvius selv lider af sygdommen, og du kan finde mere information om fondens arbejde her.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Charlotte Stegmann Jakobsen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen