Moderigtig online-shopping

7 gode Efterårs/vinter fund



19. oktober, 2011 - kl. 00:17
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Ordet online shopping, eller bare webshop er forlængst blevet end del af vores travle hverdag og selvom det interaktive shopping mekka, åbner dørene til et uendeligt mode univers (inspireret af hele verden), erstatter det ikke den velkendte følelse, der opstår ved den traditionelle shopping i butikker. Alligevel er online shopping med sin interaktive adgang til hele verden, blevet et uundværligt supliment til vores shopping vaner, 


Connery.dk har i hvert fald fundet 7 postive grunde til at benytte sig af online shops eller bare 7 bud på efterårs/vinter items.

Fra britisk - fransk elegance.
Pork Pie Hat fra www.hatsandcaps.co.uk.
Hatten!

Efterårs/vinter sæsonen byder stadig på hatte i massevis og specielt dem med britisk elegance. De velkendte gentleman items har endnu  ikke modebilledet og er stadig hotte selvom det er vådt og koldt! Gå efter en gennemført britisk udgave og bestil dem hjem fra hjemmesiden www.hatsandcaps.co.uk. En britisk hjemmeside der har byder på alle tænkelige items fra hatte kategorien. Fra britiske gentleman items (som the Pork Pie Hat) til den knap så moderigtige safari helmet og alt derimellem.

Blazeren!

Et uudværligt item fra den yderst sofistikeret del af basic garderoben. Efterårets/vinteren udgaver er både i den klassiske og finere udgave, i tweed, fløjl eller andre grove materialer. Blazeren fra mærket Matinique balancere fint på kanten mellem det grove Charlie Chaplin inspireret tweed look (med pathces på albuerne) og det lidt finere og klassiske. Spottet på Matiniques egen webshop www.matinique.com.
Chinos

Chinos er efterhånden blevet en del af den udvidet basic garderobe og et fast item på de fleste webshops og i de fleste butikker. Denne udgave i bordeaux (den nye sort) er fra mærket Minimum og spottet på www.miinto.dk.

(Morfar) - Cardigan

Et af de uudnværlige efterårs/vinter items, en (morfar)cardigan efter alle kunstens regler. Enkel, varm, moderigtig og i bordeaux!
En svensk udgave med skæve snit og små detaljer fra det svenske modehus Acne. Set på Acnes egen webshop www.Acnestudios.com.
Skovmandsskjorten!

Endnu et af de udødelige og ternede items fra de rå elementer. Enkel og efterårs-agtig udgave fra mærket Suit, fundet på www.miinto.dk.

Termojakken!

Efterårets/vinterens kansas-inspireret jakke. Rascals' eksemplar er bare et af mange, men gennemført i mærkets personlige og genkendelige design. Fundet på www.quint.dk.
Frakken!

Fransk elegance, fundet på en dansk webshop. En trenchcoat inspireret uld-jakke fra det lidt eksklusive og franske mærke A.P.C, som kun forhandles meget få steder i Danmark. Set på århusianske Støy og Munkholms webshop: www.stoy-munkholm.dk.

Støvlen!

Et eksemplar på de rå og velkendte militær eller ørken inspireret efterårs/vinter støvler fra mærket Samsøe&Samsøe. Fundet på mærkets egen webshop: www.samsoe.com.
Det interaktive modemekka er uden tvivl et sandt paradis, hvor moderigtige items fra hele verdenen ikke bare er helt tilgængelige, de er også indenfor rækkevide. Et interaktivt modemekka, hvor alt findes!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen