Mode inden for sexlegetøj? Ja, det findes





13. januar, 2016 - kl. 16:06
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Når man taler om mode, handler det typisk om tøj, sko og accessories. Dog er det også muligt at tale om mode, når det handler om sexlegetøj. I artiklen vil du blive præsenteret for, hvilke former for sexlegetøj der er moderne i 2016.

 

Dildo vibratorer

Sætter man fokus på det mest populære sexlegetøj til kvinder, så kan man ikke komme uden om de såkaldte dildo vibratorer. En dildo vibrator er typisk en dildo fremstillet i medicinsk silikone, som byder på indbygget vibrator. Afhængig af hvor avanceret dildoen er, kan man vælge mellem forskellige vibrationsniveauer. Denne type dildo kan naturligvis købes i forskellige størrelser, farver og mønstrer.

 

Penisringe

Kigger man på trenden inden for sexlegetøj til mænd, så vil det være oplagt at kigge nærmere på de populære penisringe. De såkaldte penisringe kan hjælpe til en fyldigere og hårdere rejsning, hvilket vil komme begge parter til fordel. Derudover vil det være oplagt at anvende en penisring, hvis man drømmer om at holde længere tid i sengen. Helt overordnet kan man opdele penisringe i henholdsvis penisringe med vibrator og penisringe uden vibrator. Mulighederne er mange, og du kan højst sandsynligt også finde en penisring, som stemmer overens med dine krav og behov.

 

Buttplugs

Buttplugs er endnu en form for sexlegetøj, som står øverst på hitlisterne. Buttplugs er designet og udviklet til anal brug, hvor det vil være mest hensigtsmæssigt at bruge glidecreme til akten. Der findes buttplugs til både nybegyndere og mere erfarne. Disse buttplugs er et hit hos både mænd og kvinder, som ikke er bange for at eksperimentere med sexlegetøj. Igen er der mulighed for at vælge forskellige størrelser, og buttplugs kan købes med eller uden vibrator.

 

Strap-on (dildoer og vibratorer)

Strap-on dildoer og vibratorer er særligt egnet til lesbiske par. Denne type sexlegetøj består af et påspædningsbælte, hvor der er påsat en dildo. Selvom denne type sexlegetøj er mest egnet til lesbiske par, kan den også bruges af mand-kvinde. Det er en form for sexlegetøj, som har opnået stor popularitet de seneste år. Derfor er det også et stykke sexlegetøj, som fylder mere og mere i sortimentet hos en almindelig sexshop.

 

Blid bondage

Når der skal ske noget nyt i parforholdet er der mange par, som vælger at eksperimentere med blid bondage. Det omfatter bl.a. håndjern, gags, blindfold, pisk og pirringsfjer, som forventes at blive blandt de største trends i 2016.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen