Minimum - på besøg hos det danske tøjmærke!

Fra dressy dinner-look - 50'ernes workwear!



9. november, 2011 - kl. 11:55
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Et dansk mærke; kendt for deres ukomplicerede men detaljerede blazerkollektion og generelt klassisk og enkelt design.

Minimum er et af de (lidt) yngre danske mærker. De så dagens lys i 1997 i form af en lille butik i Århus. Senere har interessen for beklædning og trangen til at skabe noget ført til mærket Minimum. Deres første herrekollektion kom i 1999, og i dag har Minimum udviklet sig til et veletableret dansk mærke, som findes over det meste af verden (Europa, Asien, Australien og Canada).

Med kollektioner inspireret af den urbane puls og udvikling. Til skarpt design, der afspejles i de nuværende tendenser. Et dansk mærke der betegner sig selv som et livsstilsbrand, der bidrager til den grundlæggende garderobe, men samtidig giver de iøjenfaldende detaljer.

Vi besøgte Minimum for et kig på deres kollektion - og lækkert det er det!

Dagen bød på en blanding af Minimums design og enkelthed kombineret med en express og en forårskollektion bestående af dele fra helårskategorien (Minimums basic kategori), Vinterkategorien, Forårskategorien og Accessories.

Kort sagt, alt det du har brug for, for at klare dig igennem vinteren (og se frem til foråret)–  hængt pænt på fine bøjler.

Elementer fra helårs(basic)kategorien


Jeans

Minimum jeans. Pris 700kr
Trods Minimums popularitet med blazere og tøj i den finere afdeling, så er jeans også en del af deres helårs eller basic kollektion. 

Fra den helt klassiske (blå)udgave ( som dette eksempel er) til de grå og lidt mere tendenspræget.


Chinos

Chnio bukser fra Minimum til ca. 600kr.
Minimum tror også på de velekendte Chinos eller chino bukser. Chinos er også en del af Minimums helårs(basic)kollektion. Fra Navy (kobolt) blå til vinrød eller beige. Et efterhånden klassisk og uundgåeligt element i enhver kollektion.


Blazeren

Blazer fra Minimum til ca. 900kr
Velkendt Minimum blazer, som nærmest er blevet Minimums kendetegn. Alt fra klassisk dinner loook i sort til den Charlie Chaplin inspireret tweed udgave, eller den gadeinspirerede navy udgave. Enkelt, elegant og tendenspræget. 


Strik

Cardigan fra Minimum til ca. 500kr.
Fra klassisk grå, blå, karrygul eller bordeuax (vin)rød (morfar)cardigan til diverse navy inspirerede sømandsstrik og den mere farverige ende af farveskalaen. Minimums helårs strik kollektion byder på alt det klassiske, det mere særprægede, det tendensprægede og alt derimellem.



Skjorten

Fra fine og elegante sorte og hvide skjorter til  stribet - denim udgaven, den med kinakraven eller skovmandsudgaven. Skjorter er en del af Minimums klassiske kendetegn og derfor en fast del af hver kollektion.



Forårskategorien  

Sort fra Minimum til ca. 400kr.
Trods årstid og vejr er shorts faktisk en fast del af Minimum kollektionen, på lige fod med jeans og chinos. Stadig enkelt og klassisk Minimum design i både den kobolt blå (navy) udgave, denimudgaven, den stribede og den ternede og i den nye længde!


Accessories kategorien



Bow tie (butterfly)

Minimums accessories kategori eller kollektion, byder også på velkendte britiske/franske gentleman items/elementer anno 1800tallet. Den uundgåelige bow tie, her i opgraderet og stribet eller ternet version. En smule mere outreret eller sæpræget, men stadig elegant og gentlemans-agtigt anno 2011-2012.
Fra helårs eller basic elementer - fine og priviligerede bow ties. Alt i en express eller forårskollektion fra det danske mærke Minimum - og tilgængeligt i butikkerne og diverse webshops fra December.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen