Match din partner og bliv festens mest stilfulde par





24. januar, 2017 - kl. 14:20
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen

 

Der vil altid være fester og begivenheder, hvor man skal være finere klædt på, og hvor man skal have sin partner med. Det er blandt andet til bryllupper, fødselsdage, firmafester og lignende ting, hvor man gerne må være klædt lidt pænere på og vise sig fra sin bedste side som par. Det er nemlig disse steder, hvor man kan få lov at vise sin familie, venner og kollega, hvem man bruger sin hverdag sammen med. Der er mange måder, hvorpå man kan vise, at man er ankommet sammen, og at man er et par. En af de mest indlysende måder at gøre det på, er at matche hinandens outfit.

 

Farverne skal passe sammen

Den nemmeste måde at matche hinandens outfit er at lade hende bestemme, hvad hun gerne vil have på, og så tilpasser man sig stil og farver. Hvis hun tager noget afslappet på, så følger man trop og gør det samme, og det samme gælder, hvis hun tager den lange formelle kjole på, så kan man godt finde jakkesættet frem. Når man skal matche farver, så betyder det ikke, at man skal tage et rødt jakkesæt på, fordi at hun tager en rød kjole på, eftersom det hurtigt kan blive lidt for iøjnefaldende. Det betyder derimod, at man kan tage et rødt slips, butterfly eller strømper på.

Det er ikke så tit, at man vælger de prangende farver. Ofte vælger man de sorte eller mørke farver, og her det let at tilpasse sig hinanden. Her kan man nemlig godt vælge at lade sit sæt være samme farve som hendes. Det vil sige, at hvis hun vælger at tage en mørkeblå kjole på, så kan man sagtens supplere med et mørkeblåt sæt.

 

Sæt præg på outfittet med accessories

En ting er at vælge outfittet, det næste er at få sat et præg over det, så det skiller sig ud fra mængden, for man er med stor stil ikke de eneste, der kommer i eksempelvis mørkeblåt. Det er her, hvor accessories kommer til at spille en afgørende rolle, eftersom det er med til at sætte et personligt præg over ens stil. Der er en meget lille sandsynlighed for, at man møder en, der f.eks. har samme smykker og kjole på som ens partner. Derfor skal man altså sørge for, at hun tager nogle smykker på, der sætter prikken over i’et. Se et stort udvalg af smykker til kvinder her.

Til en selv må man være lidt kreativ. Man kan selvfølgelig godt vælge at tage smykker på, men det mest åbenlyse ville være at finde et bælte, der fremhæver og passer til ens sæt. Find et bælte på webshoppen. Så er der selvfølgelig også nogle små ting som slipsenåle, som også kan være med til at sætte det sidste præg på ens outfit.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen