Manicure til mænd

Måske synes du at det lyder feminint, det med at få ordnet hænder og negle. Men det kan mænd altså også sagtens gøre.



25. marts, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Og faktisk vil jeg vædde på at din kæreste, mor, veninde, alt af hunkøn, vil sætte pris på at du havde velplejede negle og hænder. For der er ikke noget mere ucharmerende end sorte negle og ru mandehænder. Og helt ærligt - så lang tid tager det heller ikke at få dem i orden.

Derfor har vi sammensat en lille nem guide, til at få de perfekte mandehænder. Pluk selv de relevante punkter ud i guiden, som du synes at du har brug for. Vi har samlet alle nødvendige guldkorn – og så vælger du frit om det er budget- eller luksusudgaven, du ønsker at følge.
www.made4men.dk
Step 1 – Vask dine hænder
Første trin er selvfølgelig at du skal huske at vaske dine hænder – rene og velduftende hænder er bedre end snavsede og ildelugtende. Men ikke kun på grund af lugt og skønhed, også på grund af dit eget helbred. Vores hænder bærer på en masse bakterier, som kan smitte både os selv men også andre. Så husk at vaske hænder – og husk sæben!

Step 2 – Brug håndcreme
Begynd at bruge håndcreme, i hvert fald en gang om dagen f.eks. Biotherm Biomains - Hand & Nail Treatment. Synes du ikke det er nemt at gøre til en del af din hverdag, fordi det er fedtet og du lige skal vænne dig til det. Og måske synes du ikke at det er så maskulint at have en håndcreme med i tasken. Så start med at smøre et godt lag på om aftenen, inden du går i seng. Derved kan cremen virke natten over, og du skal ikke tænke på om det er pinligt, og om dine fingre nu er klistrede og fulde af creme.
www.made4men.dk
Step 3 – Klip dine negle
Sørg for at få klippet dine negle, både på hænder og fødder. Derved undgår du også unødigt skidt under neglene og det ser mere hygiejnisk ud. Mange bruger en 3-i-en’er, men faktisk er det bedst at bruge en neglesaks, da den er mere skånsom ved neglene, vi anbefaler Tweezerman Neglesaksen. Det er dog stadig ok at bruge 3-i-en’eren, så længe neglene bliver klippet.

Step 4 – Brug en neglefil
For at gøre noget ekstra for dine negle, efter de er blevet klippet – og for at undgå at de er skarpe i kanterne – kan du med fordel file dem. Du skal blot file neglens kant i neglens retning og du har en fin kant. Du kan også anskaffe dig en fil med fire sider, som sliber neglen med fire forskellige hårdheder og slutteligt polerer neglen. Dette får dine negle til at se flotte og sunde ud.
www.made4men.dk
Step 5 – Rens dine negle
Selvom du har klippet dine negle korte, kan der stadig godt liste sig lidt skidt ind under, husk derfor at få renset neglene, med en neglerenser eller brug neglebørsten når du vasker hænder. En god neglerenser og neglebåndskubber kunne være Tweezerman neglerenser.

Step 6 – Neglebåndene skal ned
En anden ting, der gør, dine negle endnu pænere er at sørge for at skubbe dine neglebånd ned. Du kan enten gøre det med en negl eller med en neglebåndskubber. Hvis du ikke ved hvad neglebåndet er, så er det det lille stykke hud, som vokser ud på neglen. Og skubber du det ned får du både flottere og længere negle, hvilket får dine fingre til at se længere og slankere ud. Men det gør også at du ikke får ondt i dine negle, da neglebånd kan blive tørre og komme til at gøre ondt. Er det første gang du gør det, kan det være en fordel at bruge en neglebåndsolie eller ganske almindeligt olivenolie til at bløde neglebåndet op med.
www.made4men.dk
Step 7 – Brug en pincet
Brug eventuelt en pincet til at fjerne neglerødder med. Det er de små strimler af hud, der sidder på siden af neglen og kan gøre meget ondt.

Step 8 – Stop med at bide negle!
Hvis du bider negle, så stop med det, det ødelægger kunne dine negle og giver et dårligt helhedsudtryk. Der er rigtig mange hjælpemidler til folk, der bider negle og vi anbefaler Mentholatum Go’ negl, som gør, at du ikke får lyst til at bide i dine negle.
Vil du gøre lidt ekstra for dine hænder, så husk at brug solcreme på dem i højsæsonen, og beskyt dine hænder mod de aldersfremkaldende solstråler. Du kan med fordel købe en håndcreme der indeholde UV-filter (F.eks. den vi anbefalede i starten).

Alle de ting du skal bruge for at komme i gang med at få smukke hænder, kan du få i et smart negleklippersæt fra blandt andet Dovo. Så sæt i gang og få smukke og velplejede hænder. Vi hos made4men er sikker på, at du også vil sætte pris på det.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen