Mandlige modeblogs er gået hen og blevet en fritidsinteresse





4. marts, 2016 - kl. 09:47
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Selvom Modesektionen umiddelbart er forbeholdt modetendenser og lignende, så har vi alligevel set os plads til at skrive lidt om, hvilke fritidsinteresserer der faktisk er mest populære blandt os mænd lige for tiden. Vi har dykket ned i ”fritidsgryden” og fundet frem til følgende:

 

Flere og flere mænd starter deres egen blog

Det overraskede os faktisk lidt, at flere og flere mænd er begyndt at starte egen modeblog. Førhen var det ”at blogge” typisk forbeholdt kvinder som interesserede sig for mode, bolig, sundhed og lignende, men nu ser det ud til, at også mændene er begyndt at udtrykke sig på denne platform.

 

Hos Modesektionen er vi meget glade for tilvæksten af mandlige modeblogs, da det giver en masse nye og forskellige nuancer på mode generelt. Og det er uden tvivl noget som kan være med til at udvikle modeverdenen i en ny og måske bedre retning.

 

Mandlige modebloggere er i vækst

Der er bestemt ingen tvivl om, at mandlige modebloggere er i kraftig vækst for tiden. Flere og flere mænd lader sig inspirere af de kvindelige modebloggere som har stor succes med at kunne leve af deres blog. Dette er noget som mændene finder attraktivt, hvorfor de giver bloggen et skud. Det er især moderne herretøj som der bliver blogget om. Og der er åbenbart et stort nok publikum i Danmark for flere af de mandlige bloggere kan leve af at skrive om poloshirts, sko habitbukser.

 

Dog er det ikke kun mandlige modeblogs som bliver popper op ud af det blå. Det er også blogs inden for andre nicher såsom træning, jagt, cykling, rejser og lignende. Overordnet ser det ud til, at flere og flere mænd har en stor interesse i at udtrykke sig på bloggen om deres fritidsinteresser – og det er en tendens som lige pt. ser ud til at vokse og blive mere omfattende.

 

Cykling er det nye golf

Cykling har længe været en populær sport, men nu ser det ud til, at sportsgrenen for alvor bliver det nye golf. Stigningen af cykelmotionister vil ingen ende tage. Derudover er der også mange virksomheder som bruger cykling som en form for netværk på tværs af brancher, organisationer og selvfølgelig andre virksomheder. Cykling er en fritidsinteresse som uden tvivl hører i top 3 over mest populære blandt mændene.

 

Outdoor-livet er generelt inde i en rivende udvikling

Helt generelt kan det konkluderes, at outdoor-livet i den grad er inde i en rivende udvikling. Det er et form for kontrapunkt til den meget digitaliserede verden som vi lever i. Der har aldrig været så mange som dyrker vandring og overnatning i naturen som lige nu. Her på Modesektionen tror vi, at mændene af og til har behov for at komme tilbage til rødderne og ikke tænke på smartphones, stressende arbejde og lignende. Det er derfor, at outdoor-livet oplever så stor en tilvækst som lige nu.

 

Hvis du interesserer dig for outdoor herunder ski, vandring, overlevelsesture og lignende, så tag et kig på Outdoormagasinet.dk. Der er tale om et nystartet magasin, der henvender sig til outdoor-entusiaster af en hver tænkelig slags. Magasinet har især fokus på det lækre udstyr som findes og med tiden vil der komme inspirerende beretninger fra folk som lever outdoor-livet 100%.

 

Motorcykler er stadig eftertragtet blandt mændene

Vi kommer selvfølgelig heller ikke uden om motorcyklerne. Det er især den lidt ældre mand som elsker at rode med sin motorcykel og køre lange aftenture mens solen er ved at gå ned. Motorcykler har vist sig at være en meget vedholdende fritidsinteresse blandt mænd. Interessen har efterhånden eksisteret i en del år og forventes heller ikke at gå af mode inden for den nærmeste fremtid. Hvis du læser med her og selv har motorcykel, så er du sikkert interesseret i at vide, at du hos 123mc.dk kan finde et væld af reservedele til rigtig gode priser.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen