Lords & Fools er endelig i Danmark

Tjekket brand nu i Danmark



25. maj, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Hvis der er et tøjbrand, der vender op og ned på normerne, så er det Lords & Fools. Her er suits med korte bukser – eller korte ærmer — lige så naturlige som suits i vovede farver, der påkalder sig alles opmærksomhed. Det er et brand, der på den ene side leger med 1800-tallets jakkesæt, silhuetter og detaljer — og på den anden side er ren rock’n’roll og tight i pasform. Dermed bliver tøjet et perfekt alternativ til den stilbeviste mand, der vil noget ud over det sædvanlige. Vesten er en central del af suit’et i flere af Lords & Fools designs.
 

Der står to engelske brødre bag dette brand.
 

Deres far blev tilpas kendt for den høje kvalitet af sit arbejde og blev den officielle og foretrukne skrædder for the British Royal Court. Selv er brødrene eftersigende vokset op i deres fars skrædderi. Her har de fra en tidlig alder samlet tøjrester sammen og lavet tøj ud af det. Deres ubegrænsede lyst til at finde på nye designs i deres barndom, har de to brødre taget med sig den dag i dag.


Tøjet har tydelige britiske undertoner som en følge af opvæksten i England. Det er suits til adlen — og suits til alle os andre: Lords & Fools.

Herrernes Magasin (David K) i Nørregade i København er pt eneforhandler af Lords & Fools og de første suits går allerede rundt i gadebilledet.


Om Herrernes Magasin:

Forretningen ligger på Nørregade nr 20 i centrum af København. Butikken ligner på en gang en gammel jødisk købmandsbutik med alt for meget på hylderne og en klassisk herretøjsbutik med et moderne snit. Udover forretningen bliver David Krarup løbende brugt i TV2 som modeekspert og hjælper jævnligt kendte danskere med at finde deres egen velklædte stil frem. http://www.davidk.dk/

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen