Lækre lædertasker til ferien

Læs om mine to fund af lækre lædertasker, og vurder hvad der passer bedst til dig.



31. juli, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Der findes mange typer af tasker til mange forskellige formål. Nu hvor det er ferietid, skal man højst sandsynligt på ferie eller weekendtur hvor en kuffert ikke altid er det mest optimale. Jeg har fundet to slags tasker, med hver sit formål så du kan blive ferieklar og få ”pakket tasken”, uden at du skal spadsere afsted med en halvfyldt kuffert.

Velobis dansk design: weekendtaske

Denne lækre weekendtaske fra Velobis Dansk design, er fremstillet af bøffellæder og har en hank med regulerbar rem. Den fås både i farverne brun og lysebrun. Personligt synes jeg tasken er enorm lækker, fordi den har et stort separat rum med to rum udover der kan lynes. Man har derved mulighed for at have alt sit tøj i det midterste rum, samtidig med at der er mulighed for, at man kan bruge de to separate rum til sine ure, armbånd og toiletgrej. Foruden de indvendige rum har denne taske også to udvendige front lommer, som er anvendelige for nøgler, pung eller hvad man ellers skal have med sig. Tasken fungerer bedst som weekendtaske, hvilket ikke inkluderer flyrejse idet tasken er lige i den store ende at medbringe i flyet som håndbagage. Prisen for denne taske ligger på: 2.350 kr., og den kan bestilles online på webshoppen: http://gomorgensol.dk/alle-tasker-og-punge-til-ham-28/luksus-weekend-rejsetaske-i-aegte-boeffellaeder-p486

Tony Perotti: studietaske

En anden lækker taske jeg har fundet frem til jer, er en taske fra Tony Perotti. Den er lavet som computertaske da den er inddelt i to rum og passer til en 13” computer. Tony Perotti tasken er fremstillet af vegetabilsk garvet skind og er samtidig også anvendelig til  at organisere alt til studiet. Den har plads til kreditkort, kuglepenne og mobiltelefonen. Foruden denne brune variant fås den også i sort til en pris der ligger på 2.699 kr. Hvis man ligesom jeg godt kan lide, at tingene passer sammen og matcher, kan man tilkøbe sig en pung fra samme mærke og farve til 549 kr. På den måde har man et komplet sæt der matcher når man er på farten. Tasken har i øvrigt justerbar skulderrem samt opdeling af rum, så computeren ikke ligger i samme rum som papirerne. Hvis du mangler en lækker studietaske, som samtidig også vil være anvendelig som håndbagage på flyet, ville denne taske måske være noget for dig - Tjek hjemmesiden for andre lækre varer eller shop tasken på webshoppen: http://www.carriealong.dk/shop/tony-perotti-computer-2912p.html.

Pleje af læder

Både når det gælder tasker fremstillet af bøffellæder samt tasker der er lavet af vegetabilsk garvet skind, betyder pleje alt for hvor længe tasken holder sig pæn samt hvordan den tager sig ud i den daglige brug. Det er derfor vigtigt, at man forhører sig før man investerer et par tusinde kroner i en taske, hvad den kræver af pleje, for at fremstå så lækker som muligt. Personligt synes jeg det er flottest, når skind på en taske eller pung er velplejet, da det får produktet til at fremstå mere eksklusivt. Desuden er der den gevinst ved det, at det får produktet til at holde længere.  Mange virksomheder der sælger lædervarer i form af tasker, sko, punge osv., anbefaler at man plejer produktet inden man tager det i brug. Det kan være i form af imprægnering hvorefter det ofte anbefales, at man efterplejer sit produkt med læderlotion, i den farver lædervareren har. Vi skal se vores læder taske som vores hænder. Vores lædertaske, sko, pung mv. er daglig i kontakt med støv og snavs og kræver derfor pleje for at kunne holde sig flot, uden at tørre ud. Det samme gør sig gældende med vores hænder. Nogle har større tendens til tørre hænder end andre og det samme gør sig glædende med lædervarer – Nogle lædertyper kræver mere pleje før brug end andre.

Så før du investerer i weekendtasken til ferien eller skuldertasken til studiet efter sommerferien, så er det en god idé at være ekstra opmærksom på hvordan og hvor meget den skal plejes. Det kan være en god investering i det lange løb at passe ekstra godt på sine ting. Ofte kan du bruge samme læderpleje til mange af dine andre lædervarer – Hvornår har du sidst plejet dine lædervarer?

Tjek om du har lædervarer der godt kunne trænge til ekstra pleje – og hvem ved, måske får din gamle slidte taske et nyt liv, så du gider bruge den igen.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen