Lækker om vinteren – Ja tak!

Der er ingen undskyldning for ikke at gå bare lidt op i sig selv, og hvorfor ikke starte med det vigtigste, ansigtet.



13. februar, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

For et par uger siden opfordrede jeg til, at også alle jer mænd skulle bruge lidt tid på at pleje hænderne. Det gør altså bare den lille forskel.
På opfordring kommer her en efterfølger, som i stedet er en lille guide til ansigtet, hvor huden ligesom på hænderne virkelig er udsat om vinteren.

Igen kræver det bestemt ikke 2 timer ekstra hver morgen. Det handler i bund og grund om at have en ansigtscreme stående hjemme på hylden.

Når huden bliver udsat for frost og vind, bliver den tør og irriteret. Det klør, og de færreste synes det er fedt, at være konstant rød i hovedet. Hvis huden er tør gennem en længere periode, sætter den gang i fedtproduktionen, og man risikerer derfor også uren hud.
Hvis du vil bruge lidt mere tid på ansigtet, har du rigtig godt af en fugtmaske i ny og næ. Det tager bare fem minutter, og man behøver hverken sige det til kæresten eller vennerne. Bare gør det efter badet, og du er uden for fare for at blive stemplet som forfængelig. Til gengæld får du den lækreste hud, som helt bestemt er meget mere tiltrækkende, end tør og ru hud.
 
Er du villig til at investere endnu mere tid, så kan en ugentlig skrub af ansigtet også gøre underværker. Det hjælper til at skifte de døde hudceller ud, og huden bliver derfor mere frisk at se på.
Er uheldet ude, med røde, kløende og tørre kinder, så anskaf dig en fed creme. Den kan hurtigt rette op på problemet en aften inden byturen.

Sidste råd med på vejen er, at det jo altid er en god ide at rense sin hud regelmæssigt. Gør det når du vasker hår om morgenen, eller børster tænder om aftenen.
 
Det er meget små tiltag i hverdagen, der hjælper og gør forskellen. Det er helt op til en selv, hvor drastisk man går til værks. Eventuelt kan du jo starte med at gå ud og købe en ansigtscreme. Alle produkter der er nævnt her i artiklen fås billigt i matas.
Hvor meget tid bruger du normalt på din hud? Og vil du bruge nogle af disse tips og tricks fremover?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen