Koon AW12 (Efterår/Vinter 2012)

Italiensk vintage tøj til den stilsikre herre!



11. februar, 2012 - kl. 08:30
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Redaktionen stødte på en del mærker i Terminal 2 under den Københavnske modeuge. Hos mærket Koon fandt vi en hel del elementer der både var anderledes, street, elegante, vintage og samtidig virkelig seje. 


Om Koon


Koon er et mærke der hører til under Luciano Grosso familien og bliver den dag i dag designet og produceret i byen Prato, Italien. 

Koon begår sig lige på grænsen mellem high-street og designer tøj prismæssigt, men kigger vi på designet vil jeg klart lægge dem over de almindelige high-street butikker, blazerene eksempelvis ligger i et prisleje omkring de 1.800 kr.

Koons AW 12 kollektion


Deres efterårs/vinter kollektion 2012 byder på vintage stof, jakkesæt i hård og ru fløjl med klar inspiration fra street- og arbejdstøj, ufærdige skrædderblazere, flossede charmeklude, skæve linjer og funky detaljer. 

Mange af elementerne er meget udskejende og anderledes og kan være vanvittigt fedt i den rigtige kombination, men det kræver også en stilsikker og modebevidst mand at turde bevæge sig ud i det.
Dermed ikke sagt at i ikke skal gøre et forsøg, for Koon har selvfølgelig også rigtig mange elementer der passer ind i en hvilken som helst garderobe.

Indtil videre forhandles Koon og Luciano Grosso kun i Rødovre Centret og på Ro's Torv i Roskilde men kommer forhåbentligt snart til salg i flere butikker. http://www.grosso.dk/maerker/koon/
Copyright - Modesektionen.dk

Fotograf: Anders Rosenberg
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen