Kom med bag pulten hos DJ Kim@

Er du også super fascineret af, hvordan de kære DJ’s, kan holde ud at fylde os andre med lækkerier til øregangene, så tag med et kig bag Kim Snabelas pult!



11. august, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen


Sol, varme, alkohol, kåde mennesker og fed musik; vi ved vidst alle at det er hovedingredienserne bag en succesfuld fest eller bare lækker chill.



Der er intet tidspunkt på året, hvor det er hottere at være DJ, end om sommeren. Der er massere af festivaller og andre attraktioner, hvor DJ’s viser deres værd. Her oplever vi andre dem måske lidt som  halv-kult og urørlige, når de står bag deres pult og er i en form for trance. Men hvordan er det egentligt på den anden side af pulten? Hvad kan vi dødelige gøre, for at få den rette opmærksomhed hos DJ’en? Og sidst, men ikke mindst, hvordan bliver man som dem? Da jeg fik muligheden for at tale med en af Danmarks spirende DJ’s, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville forhøre mig om netop disse ting! Jeg har så heldig, at kunne få lov at berige jer med insider viden fra selveste Kim Snabela.
So here it goes!
 
Kim Snabela, hvem er du?
Jeg er en nu 27 Âr UNG mand som gennem de sidste 14 år har "leget" Dj på diverse diskoteker og festivaller i vores lille Land. Jeg er født i Odense men opvokset i en lille by i Vest Jylland ,som jeg netop er flyttet tilbage til efter at have boet et par år i Herning!
Har efterhånden spillet en god håndfuld jobs i hele danmark, men et lille udpluk af de steder jeg har spillet de sidste år er: DownStairs, RoadHouse, Monkey Club, Frk Natasja, Crazy Daisy, Hollywood Blvd, Støj Scenen (Skive Festival) samt Oludenize (Turkiet).

Hvorfor og hvordan startede du?
Jamen som 12-13 årig gik jeg til et alkoholfrit diskotek på Nykøbing Mors, til de fester var der et okay stort MobilDiskotek som hed Pink Panther.
 
Allerede efter første gang som gæst var jeg meget fascineret af deres måde at underholde på, men også den måde de fik musikken til at flyde, for vi havde alle en kæmpe fest ! (uden alkohol!)
 
Efter at have deltaget nogle gange, kom jeg i snak med folkene bag Pink Panter. Jeg var endda så heldig, at få lov at stå på scenen flere gange sammen med dem.
Deres faste DJ hed Thomas, han var som jeg selv; meget energisk!
Da det hurtigt gik op for mig, at det var det her jeg ville, fortalte jeg mine forældre, at jeg ville starte mit eget mobildiskotek.
De hjalp mig i gang ved at låne mig penge til udstyr; jeg startede med at købe min første pult af Pink Panter (indhold: Denon 2500 & Behringer VMX 1000)
 
Jeg spillede nogle små jobs i nogle år, hvor jeg brugte de penge jeg tjente på mere udstyr. Som 16 årig spillede jeg mit første Diskoteks Job, det var på det lokale Diskotek Downstairs! Og ja, så har jeg fortsat lige siden...
 
Hvordan er det bag pulten?
Folk der kender mig ved, at jeg fra dag et altid har spillet elektronisk og meget hårdt musik, hvilket jeg stadig gør med et smil på læben!

Følelsen af at folk fester til det du står og laver, er meget svær at forklare. Jeg tror, at jeg vil sammenligne det med at køre 200 km/t på motorvejen; du er dybt koncentreret og din krop er fyldt med adrenalin. Det er en fantastisk følelse!
 
Der er dog også de aftener hvor det ikke er sjovt, man kan ofte ramme aftener, hvor ens spillestil ikke passer publikummet og så er følelsen en helt anden, men så må man jo bare få det bedste ud af det…
 
Men ja, jeg har gjort det i over 10 år nu og fortsætter til jeg ikke kan mere!
 
Hvad er sommerens største hits?
Nu kunne jeg komme med en masse hits, som jeg synes er hits i år ! Men jeg gir dig 2...
 
Årets sommerhit blandt publikum er helt sikkert  Avicii feat. Aloe Blacc - Wake me up
Jeg har hørt nummeret nogle gange siden jeg første gang hørte det spillet til Ultra Music Festival i Miami, tilbage i Marts 2013, og sagde fra første gang jeg hørte det, at det nok skulle blive et hit.
 
Mit eget personlige sommerhit må være  Chris Malinchak - So good to me
Meget roligt house nummer som gir mig kuldegysninger hver gang jeg høre det!
 

 
Tjek eventuelt Kim Snabela ud på facebook, hvor du blandt andet kan følge med i events!

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen