KAZAM offentliggør sine første octo-core-telefoner

To modeller at vælge imellem i den nye KAZAM Tornado2-serie



10. marts, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

MWC, Barcelona, den 25. februar 2014 – I dag offentliggør den europæiske mobilproducent KAZAM lanceringen af sine første octo-core-smartphones. De to nye modeller, KAZAM Tornado2 5.5 og KAZAM Tornado2 5.0, er muskeltelefonerne i KAZAMs sortiment, og de forventes på markedet i hele Europa i løbet af 2. kvartal.

Topmodellen, KAZAM Tornado2 5.5, imponerer med følgende specifikationer:

·       1,7-Ghz octo-core-processor

·       5,5-tommers IPS-touchskærm

·       Hovedkamera med 13 megapixel, frontkamera med 5 megapixel

·       Android 4.2

·       Dobbelt SIM 

"Vi er glade for og stolte over at lancere de første KAZAM-telefoner med octo-core-processorer på verdens største mobilmesse. KAZAM Tornado2-serien leverer den ultimative mobile oplevelse til forbrugere, der stiller store krav til deres telefon. Den er ganske enkelt skabt til multitasking," udtaler Michael Coombes, adm. direktør hos KAZAM.

Dagens offentliggørelse følger efter nyheden om KAZAMs første LTE-telefon, KAZAM Thunder2 4.5L. Desuden har KAZAM offentliggjort produktserierne KAZAM Thunder2, KAZAM Trooper2 og KAZAM Life, der tilsammen giver forbrugerne et bredt udvalg af telefoner at vælge imellem til priser, som udfordrer markedet.

KAZAMs marketingdirektør, James Atkins, tilføjede: "KAZAM er stolt over at lancere de nye topmodeller, der fuldender det aktuelle sortiment af KAZAM-smartphones. Hos KAZAM fokuserer vi ikke kun på produktet. Alle KAZAM-smartphones, herunder de nye octo-core-modeller, leveres med KAZAM Rescue og skærmbeskyttelse."

Den nye KAZAM Tornado2-serie vil kunne fås i hele Europa, og der udsendes nærmere besked for de enkelte lande i takt med, at produkterne bliver tilgængelige i butikkerne.

Hold øje med opdateringer på http://www.kazam.mobi.
 

Om KAZAM

KAZAM er et nyt europæisk mobilmærke. KAZAM går efter at vende op og ned på en stillestående branche ved at udvikle mobile enheder, som folk faktisk har lyst til og brug for. http://www.kazam.mobi

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen