KAZAM lancere første LTE-telefon,

Læs nærmere her



8. marts, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

KAZAM Thunder2-serien lanceres i starten af Q2, og omfatter KAZAMs første LTE telefon, KAZAM Thunder2 4.5L. Denne quad core-serie har også fået tilføjet en telefon med 5 tommer skærm, KAZAM Thunder2 5.0. KAZAM opdaterer også virksomhedens nuværende Trooper-serie, så den omfatter fire modeller, som fås fra Q2.

"Behovet for LTE telefoner fortsætter med at vokse i hele Europa. Vores lancering i dag viser vores engagement på markedet og vores evne til at reagere hurtigt.", siger Michael Coombes, CEO, KAZAM.

Som respons på efterspørgslen fokuserer KAZAM også på vækstområder på markedet for telefoner med specialfunktioner. KAZAM Life "easy to use" telefonserien har Smart SOS, en nødstopknap, der hvis den aktiveres, øjeblikkeligt ringer op til fem forprogrammerede kontakter, og går videre til den næste kontakt, hvis der er telefonsvarer på. KAZAM vil også producere KAZAM Life R5, en IP67 "forstærket" telefon med specialfunktioner.

KAZAM påbegyndte en gradvis lancering i Europa i november 2013 med ambitionen om at udfordre branchens status quo. Det målrettede brand fokuserer på at levere kvalitetstelefoner til revolutionerende priser, men konkurrerer på det meget konkurrenceprægede telefonmarked, og derfor skal udbuddet indeholde mere end fremragende telefoner. Fra lanceringen vil alle KAZAM-smartphones som standard inkludere KAZAM Rescue, skærmbeskyttelse * og en toårig garanti.

"Det er ikke nok at stå for én ting i den hæsblæsende mobilindustri, så KAZAM skal fortsætte med at innovere på områder, der ofte overses af konkurrenterne.  KAZAM har en ny tilgang til mobiltelefoner og vil fortsætte med at stille vanskelige spørgsmål og udfordre konventionerne," siger James Atkins, CMO, KAZAM.

Alle KAZAM-telefoner bliver tilgængelig i Norden.

Hold øje med http://www.kazam.mobi for opdateringer.
 

 The KAZAM Thunder range

The ultimate smartphones for the digitally connected generation

KAZAM Thunder2 5.0

KAZAM Thunder2 4.5L

 

The KAZAM Trooper range

Just the right amount of technology and a whole lot of support.

KAZAM Trooper2 6.0

KAZAM Trooper2 5.0

KAZAM Trooper2 4.5

KAZAM Trooper2 4.0

 

The KAZAM Life range

Feature phones that are cleverly designed, good quality and at a disruptive price point.

KAZAM Life R5

KAZAM Life C5

KAZAM Life C4

KAZAM Life B4

KAZAM Life B2

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen