Kasper Schmeichel indgår samarbejde med Jack & Jones

Schmeichel x JACK & JONES TECH rammer til efteråret.



4. marts, 2015 - kl. 12:45
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Kasper Schmeichel indgår samarbejde med Jack & Jones Tech, der til efteråret giver sig til udtryk i kollektionen: Schmeichel x Jack & Jones Tech.

Co-designer

”Jeg glæder mig til at arbejde sammen med JACK & JONES TECH. Vi deler mange af de samme værdier - work hard, play hard, train hard”, siger KASPER SCHMEICHEL og forklarer videre: ”Jeg ser frem til at blive en del af at designe tøj, som matcher min måde at være på”.

JACK & JONES TECH er også begejstrede for samarbejdet

”Vi sætter pris på Kaspers ydmyge tilgang til sit talent og hans dedikerede natur – og vi synes, at JACK & JONES TECH og KASPER SCHMEICHEL er et åbenlyst match”, siger Martin Scherning Jørgensen, Buying og Design Manager for JACK & JONES TECH. Om Kaspers rolle som co-designer siger Martin: ”Han er involveret i produkterne fra start til slut og bidrager til design og funktionalitet som del af designteamet på JACK & JONES hovedkontoret i Brande”.

Jack & Jones

Multifunktionel træning
SCHMEICHEL X JACK & JONES TECH kollektionen vil fokusere på multifunktionelt sportswear. KASPER SCHMEICHEL bruger ikke kun sin tid på fodboldbanen; funktionel træning er også en stor del af hans daglige rutine.
”Her hos JACK & JONES TECH har jeg en chance for at arbejde sammen med folk, som går lige så meget op i træning og sportswear som jeg gør. Jeg har indflydelse og kan producere tøj, som jeg synes er virkelig, virkelig godt”, slutter Kasper Schmeichel.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen