IPhone Covers og tilbehør til sommervarmen og ferien

Markedet bugner af Iphone covers og tilbehør til alle formål her til sommeren



8. maj, 2012 - kl. 10:41
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Ikke nok med at MAC har formået at få næsten alle lokket til at købe IPhone, men har samtidig også fået samlet en industri af sælgere af tilbehør. Selvom det er tilfældet så kan det godt være svært at finde lige netop det cover og tilbehør, som passer til temperatur og humør.

Her er samlet et udvalg af muligheder, som uden tvivl nok skal række udover de ensfarvede kedelige covers og som nok tiltrækker lidt mere opmærksomhed på stranden end badebukserne. Samtidig bliver din IPhone også klædt på til sommerferien.

Er du stadigvæk den ultimative drengerøv, som bare skal have et power statement som matcher sneakers, baggy pants og the american casual hype, så er der et stort udvalg af covers med NAVY temaer og militær temaer. 

Men der er også et stort udvalg af guld og sølv covers med bad ass statements, som matcher surfershorts og casual look. Eller hvad med et cover som flasher de penge du ikke har i lommen?

I den lidt sjovere kategori kan du jo vælge hylsteret som uden tvivl sætter tænderne i vand med en lækker transportabel dinner eller den ultimative gimmick her i sommervarmen - coveret som er formet som en badesandal.
Men hvis du er er den lidt mere praktiske fyr som gerne vil passe på pengene sammen med din ynglings ejendel, så er der mulighed for at gemme dine kort i dette cover og samtidig at have et sikkerheds cover til når du overfører penge via din IPhone. Et hylster du sætter omkring IPhone som scrampler signaler.
Eller blot hvis du gerne vil bruge IPhone som GPS enten på din super smarte TT cykel eller racer, eller kassen du kører rundt i ned igennem Europa, så er der mulighed for holdere til henholdsvis cykel og bil. Lidt mere tilbehør end cover, men ikke uvæsentlig her i sommervarmen og ferietiden når man cruiser på veje og gader.
Mulighederne er mange og det er kun din eller sælgernes fantasi som sætter grænsen. Hvis du er totalt cover entusiast kan du også anskaffe dig din egen maskine som du kan lave covers på, men vær klar på at den laver 100 af gangen, så det er vist mere end den sædvanlige bruger som anskaffer sig denne til den nette sum af 60.000 kr.

God fornøjelse med at finde cover og tilbehør til sommeren.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen