Ikke mere rod i lommerne

Mange af jer kender nok problemet: I har en fiks, lille kortholder, fordi det blev in, og fordi den fylder dejlig lidt i lommen



12. januar, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Exentri Pung og Kortholder (black)
Men med den fikse kortholder har I til gengæld ingen steder at gøre af jeres kontanter og kvitteringer, så de gemmer sig rundt omkring i forskellige lommer med fare for at blive væk eller blive vasket sammen med bukserne.

Hvis I er trætte af det, har jeg et forslag til en logisk og effektiv løsning på problemet: Anskaf jer en pung, der er lige så lille og smart, og som tilmed har indbygget kortholder. På den måde kan I holde styr på både jeres kort og kontanter uden at skulle rende rundt med den store, tykke læderpung, vi alle sammen forbinder med en kikset bonderøvs-baglomme.
Exentri Pung og Kortholder... Smart nok
Del videoen med dine venner

Exentri (sand)
Exentri Pung og Kortholder
Exentri er et eksempel på en pung, der er lige så lille og fiks som en kortholder, og som alligevel kan rumme og holde orden i både dine kort, kvitteringer og kontanter, så du slipper for lommerodet. Den kombinerer de bedste af egenskaberne fra både pungen og kortholderen i en praktisk og stilet løsning. Exentri er fremstillet af ægte skind i en lækker kvalitet, og den fås i fire forskellige varianter, så der er noget til enhver smag. De fire varianter er alle sammen enkle, elegante og maskuline i deres design, og de har plads til mindst syv betalingskort, hvis magnetstriber hver især beskyttes af en nylonforing skabt til formålet. Ud over de syv kort, er der stadig plads til kontanter og kvitteringer, og Exentri er designet, sådan at du altid har nem og hurtig adgang til både kort og sedler, selv om pungen fylder minimalt. Faktisk vejer den i sig selv kun 50 g og fylder 9 x 7 x 1 cm. Det er awesome!
Exentri (black oil)
Fire Forskellige Stilrene Varianter
Exentri pungene er alle fremstillet i ægte skind med en lås af rustfrit stål, og de leveres i en elegant gaveæske. Så hvis I kender nogen, der altid har et rod af sedler og kvitteringer i lommerne, eller som endnu værre går rundt med den tykke trucker-pung i bonderøvs-baglommen, så vær en homie og se at få købt en Exentri Pung og Kortholder til dem.

Exentri fås i en helt klassisk sort variant i alm. mat læder. Den har et meget diskret og neutralt look, der vil kunne matches ind hos de fleste. Den opfylder sin funktion som ovenfor beskrevet og fylder meget lidt såvel visuelt som praktisk og påkalder sig således ikke nogen særlig opmærksomhed.

Helt alternativt findes pungen i en lys sandfarvet læder, som giver den mere kant og et lidt mere råt look end de øvrige varianter. Man lægger mærke til den, og den vil være et dekorativt element som del af en fed, ung stil.

Exentri (caiman black)
Den sorte Exentri findes yderligere i to andre varianter end den diskrete, klassiske beskrevet ovenfor. Den ene er den, der hedder Black Oil, som har en meget shiny, lak-agtig overflade. Den er nærmest modsætningen til den førnævnte sorte, idet denne model ikke umiddelbart lader sig overse. Den ”lugter lidt” af lak sko og det stiveste puds, så den passer til det klassiske jakkesæt look eller som kontrast element i en mere rå stil.

Den sidste sorte model er lavet i skind med ”krokodille look” og kan nok egentlig kaldes modsætningen til den lidt mere rå, sandfarvede model. Den ”krokodille-imiterede” har også masser af kant, men i en helt anden retning og for en anden type mand og stil. Den er voksen, elegant og til en klassisk stil.

Som du kan se, er der en Exentri model til stort set enhver mand, stil og smag, så hvis du er træt af dit rod med kvitteringer og sedler i lommerne eller af din store, klodsede pung, så anskaf dig en Exentri Pung og Kortholder, der passer til dig og din stil, så du let får styr på det hele.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen