Hvordan har moden effekt på salget af smartphones?





31. juli, 2015 - kl. 22:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Du har med garanti lagt mærke til, at der særligt er én telefon, der er uhyre populært her i Danmark - og det er selvfølgelig den ustyrligt populære iPhone fra Apple, som nærmest har monopol på det danske marked. Det er dog ikke ensbetydende med, at det forholder sig på samme vis i alle andre lande hele verden over, men du kan dog være helt sikker på, at det på en eller anden vis er den nuværende mode, der også dikterer hvilken eller hvilke smartphones, der er moderne og som er den rigtig model. Det er ikke alle,  der vælger at følge denne mode, men der er rigtig mange, der lader sig diktere af denne mode og derfor er der også rigtig mange, der bare vælger en iPhone, fordi det er moderne og fordi det er den helt rigtige smartphone her på det danske marked. Derfor er der mange, der nærmest blindt går ud og investerer i en iPhone, fordi det er dét, der er moderne og det er dét, der tæller for dem. Er det noget, der tæller for dig? Hvis du skal være helt ærlig, så kan du nok ikke snyde dig udenom det faktum, at det er vigtigt for dig.

Apple og iPhone er næsten dobbelt så store som Samsung i USA

Endnu et godt bevis på, at det er moden, der dikterer salget af telefoner og dermed også viser, hvilken eller hvilke smartphones, der er den foretrukne eller de foretrukner modeller på markedet er, at Apple og iPhone anno 2015 er næsten dobbelt så store som Samsung på det amerikanske marked, hvilket bestemt må siges at være ét af de største markeder hele verden over. Der findes selvfølgelig personer, der vælger at investere i en iPhone, fordi de synes den er pæn, fordi de godt kan lide operativsystemet eller noget lignende, men det skal ikke være nogen hemmelighed at langt de fleste vælger at købe en iPhone, fordi det bare er den rigtige smartphone at have i øjeblikket - og det har det været i lang tid og det vil det med garanti også være lang tid fremadrettet, da der ikke ses tendenser til andet. Du har med garanti også selv lagt mærke til, at langt de fleste i din omgangskreds ejer en iPhone, hvad end det så er en 6’er eller en 4’er.

Hvilke telefoner var de mest solgte i juni 2015 i Danmark?

Her får du bestemt en idé om, hvor meget Apple og iPhone har sat sig på det danske marked, da de - uden tvivl - dominerer toppen af salgslisten for juni 2015. Ikke nok med, at de indtager førstepladsen med deres iPhone 6, så har de også sat sig på både 2. pladsen og 3. pladsen, hvilket de har gjort med hhv. iPhone 5S og iPhone 5C - i dén rækkefølge. Det betyder også, at selvom iPhone 5S og iPhone 5C er ældre modeller, så er de stadig særdeles populære, fordi det ganske enkelt bare er moderigtigt at have en iPhone og ikke eksempelvis en smartphone fra Samsung, som meget vel kunne være en Samsung Galaxy S6 Edge, der er at finde på nr. 4 på listen over de mest solgte telefoner her i landet. På plads nr. 5 finder du den ældre model, Samsung Galaxy S5, som har overhalet storebror, Samsung Galaxy S6, der i juni måned er at finde på plads nr. 6. Derfor er det primært Apple og Samsung, der sidder på det danske marked for smartphones, men det skal dog understreges, at der er langt mellem de to udbydere.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen