Hvilke oplevelsesgaver er på mode lige nu?





14. marts, 2016 - kl. 00:00
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Går du og overvejer at forkæle dig selv med en lækker oplevelsesgave, eller har du i tankerne at glæde en du holder af med en spændende oplevelse, uden at vide hvor du skal starte - så læs med her. Du får nemlig her tre fantastiske og yderst populære oplevelsesgaver, som er på mode netop nu. Så hvad end du leder efter noget til dig selv eller en du holder af, så vil du finde rig variation blandt de tre mest attraktive oplevelser, uanset hvad du er til.

 

Meyers bageskole

Kunne du tænke dig at øge dine bagværkskompetencer, samt få en lærerig og sjov dag, så er en dag på Meyers bageskole det rette valg for dig. I Meyers Madhus i København vil du have mulighed for at blive en del af det attraktive bagekursus, hvor du kan vælge mellem Meyers Bageskole vol 1 eller Meyers Bageskole: Brød med surdej og urhvede. Du vil her arbejde med spændende og aromatiske meltyper, få opskriften på den perfekte surdej, samt fremstille et fantastisk stykke Grantoftegårdbrød. Du vil få stort indblik i hvordan man kan variere brød via ingredienser og teknikker, som du fremadrettet vil kunne glæde dig selv og din familie med derhjemme. Oplevelsen inkluderer følgende: undervisning, smagsprøver på alt brød der laves, kaffe/te samt Meyers æblemost hele dagen, let anretning bestående er charcuteri og Meyers Relish med andet godt bagværk, surdej med hjem, dej til den kommende dags morgenbrød som både du og din familie kan nyde godt af. Så glæd dig selv eller en du holder af med denne attraktive og spændende oplevelsesgave.

Vinsmagning

Er du passioneret omkring vin, eller kender du en der er det, så er vinsmagning i København eller Aarhus det helt rette valg. I samarbejde med Kjær & Sommerfeldt, vil du have mulighed for at opleve klassiske druer fra alskens steder i verden, eller få muligheden for en vinsmagning med Le Raït, hvor Jon Capoul, en dansk-fransk vinbonde vil lære dig mere om familiens egne økologiske og anerkendte vine, samt supplere med andre velsmagende og lækre vine. Du vil få sans for hvordan man smager, vurderer og dufter til de forskellige vine, hvilket gør denne oplevelse oplagt til nybegyndere indenfor vinens verden. I alt varer vinsmagningen ca. 2-3 timer, hvor der vil blive serveret 6-8 vine, suppleret med lidt brød og vand. Så vil du øge din horisont indenfor vin, eller glæde en anden med denne udsøgte oplevelse, så vil det uden tvivl blive en uforglemmelig oplevelse.

Prøvedyk

Er du draget af de mere action packed oplevelser, så er prøvedyk med garanti en sikker vinder. Du vil med oplevelsesgaven prøvedyk have mulighed for at opleve havet og de hemmeligheder det rummer, når du sammen med erfarne og uddannede dykkere vil få øjnene op for en helt ny verden under jorden. Du vil her kunne for en forsmag på, hvad det vil sige at være dykker inden du eksempelvis vælger et længerevarende dykkerkursus. Du vil have mulighed for at prøve dette de tre følgende steder: Dykker Butikken, Aarhus , King Fish, København og Ocean Adventures, Kolding. Oplevelsesgaven består derudover af følgende: grundig instruktion og sikkerhedsbriefing, leje af kvalitetsudstyr, 45-60 min. prøvedyk hav/svømmehal alt efter årstid. Prøvedyk vil uden tvivl blive en uforglemmelig oplevelse for dig, eller den du vælger at give oplevelsen til, hvilket også er en af grundene til at netop denne oplevelse er så attraktiv.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen