HOT OR NOT IFØLGE SKRIBENT PÅ MODESEKTIONEN: MADS LUNDHOLM

Lær vores nye skribent, Mads Lundholm, lidt bedre at kende.



28. marts, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

HVEM ER JEG? 
Mit navn er Mads Lundholm, og jeg er 20 år gammel. Til daglig studerer jeg på et handelsgymnasium i Odense, hvor jeg er i gang med mit 3. år. I min fritid spiller jeg en smule fodbold, og styrketræner tre gange om ugen.
Jeg har altid interesseret mig for stil og entrepreneurship, hvilket gik op i en højere enhed d. 1. november 2012, hvor min bedste ven og jeg lancerede webshoppen: www.danishstreetfashion.dk.Vi differentierer os ved at have herretøj udelukkende fra danske mærker. Mine artikler vil som oftest omhandle de mærker, vi fører.
Dansk mode - og herunder streetstyle - interesserer mig. Stilen har igennem efterhånden mange år blomstret i specielt København. Der findes en masse små og mellemstore streetbrands her i Danmark, som vi med rette kan være stolte af.
 
HVORFOR HERREMODE?
Ganske enkelt: fordi jeg er en ung mand. Set i et større perspektiv anser jeg stil som værende vigtigt, fordi det kan udnyttes til at sende signaler og spille en stor rolle i forhold til førstehåndsindtryk. Hvis man er bevidst omkring signalværdien af sit tøj, kan man med fordel udnytte dette til eksempelvis jobsamtaler.

WHAT IS HOT?
Til fine anledninger holder et stilrent jakkesæt altid. Kombiner et par sorte jakkesætsbukser, en hvid skjorte og en sort slim blazer. Som prikken over i'et tilføjes en selvbunden butterfly i strik. 
Til daglig kan man med fordel sammensætte sorte bukser og en hvid skjorte med en sweatshirt uden over. Super simpelt og stilet i min optik.
 
WHAT IS NOT?
Hvis stilen ikke understøttes af personligheden, falder helhedsindtrykket til jorden. Stilen skal ikke erstatte en personlighed - de to ting skal passe sammen. Derfor er det vigtigt, at man udvælger noget tøj, som man føler sig tilpas i. Det er en kliche, men ikke desto mindre sandt.
 
HVEM HAR GOD STIL?
Mathias Zanka Jørgensen (fodboldspiller), Silas Adler (founder, Soulland), Virgil Nicholas (co-founder, Les Deux), Brian Holm (tidl. cykelrytter) og Karl Oskar (co-founder, Wood Wood) vil jeg alle kategorisere, som værende personer, som forstår at kombinere et casual og street look.
 
HVAD ER BLIKFANG FOR MIG?
Jeg kan godt lide det stilrene look kombineret med raffinerede detaljer, som tilfører tøjet kant. Det er blikfang for mig.
 
MINE FEM MUST HAVES:
Selvbinder butterfly i strik: der er en vis charme forbundet med, at butterflyen måske lige ikke altid er bundet helt perfekt.
Sorte bukser: i min optik behøver bukser ikke at skille sig ud. Jeg foretrækker simple og neutrale bukser.
Sweatshirt: gerne i marineblå eller bordeaux.
Bomber jacket: relativ ny trend, som er ved at slå igennem. 
Vintage ur: bidrager med et klassisk strejf samt historie.
 
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen