Hot or Not ifølge skribent på Modesektionen.dk: EVA PRYDS

Personlige reflektioner over hvad jeg finder både tiltrækkende og frastødende ved mænds påklædning25. september, 2012 - kl. 16:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen


Hvem er jeg
Jeg er skribent på Modesektionen.dk, forfatter til bloggen evapryds.bloggersdelight.dk og til daglig læser jeg Dansk ved KU på 5. semester. Jeg er et menneske der arbejder ambitiøst og stræber efter det bedste resultat. Jeg er et ordensmenneske, det er vigtigt for mig at der er styr på tingene. Samtidig er jeg glad for at springe ud i nye udfordringer og dermed opleve nye ting samt at møde nye mennesker.

Hvorfor herremode
Jeg har altid interesseret mig for mode og dermed fulgt rigtig meget med i nye mærkers opblomstring, nye tendenser og generelt nye tiltag indenfor branchen. Jeg har dog altid fulgt med fra en kvindelig synsvinkel. Nu vil jeg så gerne udvide min horisont ved at dykke ned i en ny verden af mode, nemlig den for mænd. Jeg har med mit skribentarbejde på Modesektionen fået muligheden for at kombinere to store interesser; mænd og mode – det kan umuligt være en dårlig kombination.

What is Hot
Jeg kan generelt godt lide mænd der går op i deres udseende, men på en underspillet måde. For mig kan det være god stil at dufte godt frem for at have et bestemt item på. Tøjet gerne se ud som om det bliver passet godt på, hvilket blandt andet betyder, at det er rent og ikke alt for slidt. Derudover kan jeg godt lide det gennemtænkte tilfældige. Altså at der er tænkt over hvad en fyr tager på, men at det ikke bliver for meget på en gang. En god basis t-shirt, et par cool jeans og nogle fede sneakers til er mere end rigeligt til et superlækkert look, hvis blot manden er velsoigneret!

What is Not
Jeg er ikke fan af slidte sko. Sko må gerne bære præg af at blive brugt (det kan jo ikke undgås), men så køb sko der ældes med ynde. Sko i ruskind og læder slides bare pænere end lærredssko som Converse og Vans. Et par jeans må gerne være trashy så længe shreading og huller er placeret de rigtige steder. En anden ting der ikke må være at finde på en fyr, er lange negle på både fødder og hænder. Det er et tegn på manglende hygiejne og jeg væmmes bare ved tanken!

Hvem har god stil
Jeg kunne nu ridse en masse kendte mænd op som Johnny Depp, David Beckham m.fl op, men det gør jeg ikke fordi jeg synes det er langt mere inspirerende hvordan ”almindelige mennesker” formår at klæde sig godt. Blandt andet fordi de kendtes tøjvalg i min optik ofte ligger langt væk fra den hverdag vi som ikke-kendte forsøger at få inkorporeret i vores hverdag. Derfor er mit første bud på en fyr med god stil århusianske Lasse fra bloggen sidseloglasse.com. Han er i stand til at bevare sin egen stil selvom han alligevel tør at afprøve nye trends. Derudover har jeg for nyligt ladet mig fascinere af Silas Adler fra Soulland. Han har noget mystisk og anderledes over sig der får mig til at ville vide mere om ham. Han er samtidig en mand der forstår at klæde sig i tøj der passer til hans krop og som ikke er som alle andres stil. Til sidst synes jeg ofte at ekspedienterne i butikker som fx Adidas Originals i Pilestræde, Flavour ved Gråbrødre Torv og mange af de små butikker i pisserenden i København er inspirerende. Ikke nogle bestemte drenge, men det er butikker og steder jeg synes er værd at lade sig inspirere af.

Hvad er blikfang for mig
Blikfang for mig er når ovenstående kriterier fra ”What is Hot” er opfyldt.

Mine fem musthaves
Sneakers i en god kvalitet. Det kan fx være Adidas Gazelle der er i ruskind.
Basis t-shirts med god pasform i grå, sort og hvid.
Et par jeans der skal sidde som om de var syet specielt til dig.
En jakke der afspejler din stil og som passer til de fleste outfits i din garderobe.
Til sidst, husk at tage tøj på du føler dig godt tilpas i inden du går ud af døren. Det afspejler sig i din selvtillid om du befinder dig godt i dit tøj eller ej. Man skal kunne se den der følelse af at du hviler i dig selv og dermed stoler på dig selv. Det giver en selvtillid der så absolut ikke må flyde over i egoisme og højrøvethed – der er en hårfin grænse i min optik.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen