HOT OR NOT IFØLGE SKRIBENT PÅ MODESEKTIONEN.DK: CAMILLA MARKVARD

Læs hvad vores nye skribent mener er hot or not til mænd og lad dig inspirere.



7. april, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

HVEM ER JEG
Mit navn er Camilla jeg er 23 år og læser til Designteknolog med speciale i Retail design & Management på TEKO i Herning. Da jeg bor i Viborg, er jeg nødsaget til at pendle hver dag, hvilket godt kan være en hård omgang. Før jeg startede på Teko, var jeg ansat i Matas som elev, hvor jeg sidste sommer blev uddannet som Materialist & Salgsassistent. Jeg har tidligere været ansat i Bestseller, hvilket har været udslagsgivende for der hvor jeg er i dag.

Dengang jeg var 17 år, var jeg ansat som hjælpepige i Bestseller, og jeg husker jeg tydeligt en dag, hvor vores merchandiser kom ind i butikken. Jeg fik at vide, at hun skulle dekorere vinduer, og jeg synes det var vildt spændende. Den dag fik jeg ikke arbejdet meget, da jeg bare stod og betragtede hendes arbejde. Heldigvis kunne hun bruge lidt assistance og min hjælp, og det var da også med et stort smil på læben, da hun spurgte mig om jeg ikke havde lyst til at give en hånd med. Jeg blev den dag, for alvor bidt af mode og hvad mode gør ved mennesker. Min uddannelse i Matas gav mig min nødvendige dosis af mode i forhold til skønhed og makeup, men jeg fik også her en hel del basisviden, i forhold til sundhed. Mine helt store interesser er nemlig sundhed og velvære samt mode. Jeg tror det er derfor, at jeg i dag står i den position som jeg gør. Min målrettethed har bragt mig derhen, hvor jeg som 25-årig, vil kunne nyde godt af to uddannelser, der harmonerer så godt sammen, at jeg helt sikkert kommer tilbage til butik - og derved tilbage hvor jeg har moden i ”hænderne”. 

I forhold til mit speciale, kommer jeg også til at tøffe en del rundt i butikkerne for at lure vinduer og vareopsætninger. Jeg har her i sinde at bruge herretøjsforretninger som inspirationskilde, da kreativiteten tit ligger hos os kvinder, i forhold til opstillinger af varer osv. Det skal dog tilføjes, at jeg nyder at besøge herretøjsforretninger fordi mænd er så lige til. Desuden er I til at handle med. Jeg ved ikke om det er fordi jeg er kvinde, men jeg har tit oplevet at få varerne til en god pris, hvor jeg har fået pruttet lidt om prisen. Om det skyldes min charme eller min jyske mentalitet kan diskuteres, men jeg er af den overbevisning at man jo lige så godt kan prøve, for man kan jo altid få et nej. Denne episode ville aldrig finde sted i en kvindetøjsforretning – charme eller ej, så nyder jeg, at når jeg er med min kæreste rundt i herretøjsforretninger og handle, hvilket også er en af grundene til, at jeg har havnet hvor jeg er, den dag i dag.

HVAD VIL JEG SKRIVE OM
I den kommende tid vil I kunne forvente at læse om tendenser, nye produkter, og hvad jeg ellers lige finder på af skøre ting, som jeg vil fornøje jer med. Jeg vil give tips, sammensætningsforslag og provokere lidt i forhold til stil og modesammensætninger. I vil også kunne forvente at få lidt viden om trends inden for sport og sundhed. Jeg håber, at min provokation kan blive en inspirationskilde for nogle og tips for andre. Kort og godt vil I ikke kunne forvente noget bestemt fra mig. Jeg vil skrive om det, jeg vurderer er aktuelt både sæsonmæssigt, men også debatmæssigt.
WHAT IS HOT
Mænd med stil og karakter – Det er HOT. Her mener jeg fx farvekombinationer og kombinationer af materialer, der er sat sammen på en fed måde – her kan der være tale om en denimskjorte sammensat med nogle fede chinos, eller en af sommerens nye tendenser inden for herremode: pastelfarver og striber kombineret med knickers til. Der må gerne være tænkt over detaljerne, så det ikke ser for tilfældigt ud, men det er en hårdfin grænse, da et alt for poppet look godt kan gå hen og blive for metroseksuelt et signal at sende efter min smag. Dette bliver kun fuldendt hvis man kan se, at manden går op i grooming og derved har en flot og velplejet hud. Som plus vil accessories i form af et ur heller ikke skade, men blot fuldende looket til det ypperste.
 
WHAT IS NOT
Mænd der bærer tøjet som en form for maske, og virkelighedsflygter fra hvem og hvad de i virkeligheden er. Vi kan alle sammen godt finde noget smart tøj, men hvis det ikke passer til os som person, falder det til jorden. Krøllede skjorter er og bliver NOT. Nogle skjorter er lavet krøllet men idéen kan jeg ikke forene mig med!
 
Der er ikke noget mere skønt end mænd der bruger lidt eau de cologne, men når man kan lugte jer i en radius af 100 meter, så går det altså over stregen og bliver mega NOT. I mange år har V-hals været moderne, men kan I ikke godt holde jer fra disse, hvis I har en urskov på brystet? Få fjernet håret (der findes mange alternative metoder) eller drop idéen om at hoppe med på dén bølge. Det har tit undret mig, hvordan I kan præstere at sammensætte jeres tøj rigtig smart hvor det hele spiller, indtil man så kører elevatorblikket ned på jeres fødder og så er de proppet ned i et på udtrådte sko. Det er synd og skam at I vil kyle alle anstrengelserne på jorden grundet et par sko.

AFSLUTNINGSVIS
For mig er herremoden en inspirationskilde. Jeg kan godt nogle gange misunde mig over, hvad I må i forhold til mode og sammensætning. Selv er jeg en meget klassisk, feminin klædt pige, men jeg kan godt hoppe ud af min ”skald” og misunde mig over, at den nye forårsmode peger i retning af at krøllede skjorter igen er kommet tilbage. Jeg ved fra min kærestes synspunkt, at det var en glædes dag, da jeg kunne fortælle ham, at han nu ikke behøvede at stryge sine skjorter mere. Det kan diskuteres om det er HOT eller NOT – jeg ved godt, hvad jeg synes.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen