H&M nu med egen herretøjsbutik i Skandinavien

I onsdags fejrede H&M åbningen af deres første herrebutik i Skandinavien.11. september, 2012 - kl. 16:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Det var et brag af en modefest, da H&M onsdag aften fejrede åbningen af deres nye herrebutik på Købmagergade i indre København. Omkring 350 fashionistaer mødte op for at indvie den nye butik.

Åbningen blev fejret med musik fra DJ Kasper Bjørke samt en eksklusiv optræden fra bandet WhoMadeWho. Repræsentanter fra den danske modepresse, chefdesigneren for H&M’s herrekoncepter Andreas Löwenstam og andre modeinteresserede var med. 

Den røde løber var rullet ud, og den 620 m2 store butik blev fyldt med velklædte gæster, der udover musik og drinks, kunne nyde godt af H&M’s nyheder fra efterårskollektionen.

”Det har været en fantastisk aften, og vi er glade for at så mange gæster mødte op for at fejre åbningen af denne unikke herrebutik sammen med os. Vi er rigtig stolte af resultatet og vi håber, at kunderne vil tage godt imod den nye butik,” siger Christel Friis-Mikkelsen, landschef for H&M Danmark.

Åbningsfesten blev holdt aftenen før butikkens officielle åbning, som fandt sted torsdag d. 6. september kl. 15.00. Butikken er indrettet i en moderne stil med råt interiør, som skaber et inspirerende og maskulint shoppingunivers.

Butikken står nu klar med alle H&M’s herrekollektioner, og der vil også være mulighed for at booke H&M’s dygtige Style Advisors, der med deres ekspertise vil kunne rådgive de mandlige kunder om mode og stil. Der er således lagt op til en shoppingfest udover det sædvanlige!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen