Henrik Vibskov - TYPE [NY DUFT]

En duft af dansk mode!



31. august, 2011 - kl. 08:30
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Billede fra Dr. Adams, Odense.
Fra avantgarde dansk modeskaber - parfumier

For få dage siden lancerede den outrere danske modeskaber Henrik Vibskov de længe ventede Henrik Vibskov TYPE dufte og kunne dermed tilføje parfumier på det allerede fine cv.

Den nye unisex duft-serie fra Henrik Vibskov ved navn TYPE, bestående af tre dufte, TYPE B; TYBE C OG TYPE D.  De, skulle ifølge fortællingen, hver og én afspejle et bestemt øjeblik i tre forskellige byer. (TYPE B for Berlin, TYPE C for Copenhagen og TYPE D for Damascus).
Billede fra Dr. Adams, Odense
TYPE B, til Berlin, skulle indfange en kold vinterdag i den tidligere østlige del af byen og samtidig minde en om den røget og læderagtige lugt på gaderne i Pankow (hvis man har været der). En duft med en krydret begyndelse, der senere bliver domineret af det mere bløde og træagtige, for til sidste at udvikle sig i en uventet, men hyggelig og indbydende musky sort træ – retning.
Billede fra Dr. Adams, Odense
TYPE C, for København – Henrik Vibskovs base. En duft som skulle frembringer minder om den salte luft og hav, der opleves på sejlture udenfor Trekroner fortet ved indsejlingen til Københavns havn, tilføjet en besynderlig  grundtone, bestående af seaweed (tang red.). TYPE C duften begynder med en klar og enkel harmoni af citrus, blandet med toner af en frisk kystlignende brise.  Enkel og frisk.
TYPE D, til Damascus, er inspireret af den fantasi om Mellemøsten og de gamle markedspladser i Damaskus på en varm sommerdag – i alle detaljer, helt ned til de farverige, smalle gader, hvor luften er mættet med en rig samling af lokkende dufte. En duft af krydret friskhed, med udfoldelse i en varm og overdådige blomsteragtige rødvinsduft. En unik duft med nærmest magnetisk tiltrækningskræft.
En unisex-serie med en særpræget baggrundshistorie og leg med enkelheden, kombineret med Vibskovs velkendte strik design, et hav af følelser og en dyb og personlig tanke bag, har skabt en særprægede og velduftende unisex-serie i ægte Henrik Vibskov stil.

Ægte og noget helt for sig selv.
En duft fra den danske modeverden.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen