H by Hudson - for de stilbevidste og detaljefokuserede

Læderskoen til mænd som de kendte



10. december, 2013 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Kvalitet, design og et øje for detaljen er hjørnestenene i Hudsons filosofi. Hudson er ikke bange for at eksperimentere med nye teknikker og forsøger altid at rykke grænser. Det er det seneste skud på stammen, H by Hudson, et eksempel på.
 

Da Hudson blev grundlagt i London i 1990 var målet at udfylde et hul i skoindustrien med innovativt fodtøj i god kvalitet og til en overkommelig pris. En umulig kombination? Ikke for Hudson!
 

I 2004 lancerede Hudson et nyt mærke, nemlig H by Hudson, som den frække lillebror til den mere kultiverede gentleman Hudson. Den smarte lillebror kom på et perfekt tidspunkt og fik en flyvende start med sine vintage-, film- og musikinspirerede lædersko. Grundet stor efterspørgsel fik H by Hudson også en damekollektion i 2008.
 

H by Hudson kræser for detaljen, og skoene har en unik evne til at dress-down ethvert outfit, som er én af de seneste modetendenser. H by Hudson er hurtigt blevet mange kendtes favorit, hvor berømtheder som Sienna Miller, Agyness Deyn, Robbie Williams og Russell Brand blandt andre er blevet spottet i sko fra H by Hudson.

 

 

Hudson kombinerer italiensk tradition med en innovativ tankegang

Virksomheden Hudson er vokset i løbet af det sidste årti ved at holde fast i sine rødder og sikre, at de er et skobrand for den stilbevidste, innovative og detaljefokuserede forbruger.
 

Mærket begyndte sin produktion på en italiensk skofabrik, som forstod kunsten i at fremstille sko. Ved at arbejde i Italien har Hudson fået det optimale ud af læderet og har samtidigt kunne nyde godt af landets lange traditioner og brede viden inden for produktion af sko. Den dag i dag er der stadig stor fokus på kvalitet, og en række af modellerne er håndlavede.
 

Designteamet rejser jorden rundt og besøger jævnligt fabrikkerne for at holde sig ajour med de nyeste materiale- og konstruktionstendenser.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen