Guide: Sådan klæder du dig godt på til en dag i haven





12. oktober, 2016 - kl. 13:20
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen

 

Efteråret står for døren. Det betyder også, at det er sidste mulighed, hvis du ønsker at ordne haven. Det er ikke altid den mest appellerende opgave, at skulle tage hånd om, men mulighederne er begrænsede vinteren over og lysten til at gå i haven vil samtidig også være minimeret i løbet af vintersæsonen. Derfor skal du naturligvis også gribe arbejdshandskerne og komme i gang med at udføre det havearbejde, du har planlagt eller blot tage hånd om de steder, hvor der er behov for det. Havearbejde kan byde på mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle er, at de er fysisk krævende og at det er vigtigt, at være godt klædt på til arbejdet.

 

Du kan sagtens være moderigtigt påklædt, når du er i haven

Der er mange danske mænd, der er af den opfattelse, at havearbejde er ensbetydende med træsko og gammelt, slidt påklædning. Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke er noget, der behøver at forholde sig således. Du kan sagtens være moderigtige påklædt, selvom du skal i haven for at klippe hæk, slå græs eller noget helt tredje. I og med, at du fortsat vil kunne være iklædt moderigtige klæder, så er der naturligvis ikke nogen undskyld for ikke at få færdiggjort dit havearbejde for i år, inden vinteren for alvor kommer til at slå ind. Lej en trailer, træk arbejdshandskerne på og kom i gang - og ved hjælp af guiden nedenfor, så kan du også finde ud af, hvordan du bliver moderigtigt påklædt, mens du er i haven.

 

Hold dig fra den klassiske gå-i-haven-stil

Det har længe været en særlig tendens blandt mænd, at man skal føle sig nødsaget til at iklæde sig meget lavpraktisk, hvis man skal en tur i haven. Det er ikke en nødvendighed, at finde det ældste og mest slidte tøj fra garderoben frem, hvis blot du skal klippe hækken og slå græsplænen. Det er betyder også, at du sagtens kan tillade dig at træde i et par friske sneaks, et par jeans og en smart sweater eller trøje - medmindre du skal grave dybe huller og kravle i mudder, så er der ikke nogen fare for, at noget af det ender med at gå i stykker, hvis blot der er tale om, at hækken og græsplænen skal have en tur og haveaffaldet efterfølgende skal køres væk.

 

Husk at have det praktiske aspekt i baghovedet

På trods af, at du gerne vil være moderigtigt påklædt, når du begiver dig ud i haven og videre til genbrugspladsen, så er det naturligvis vigtigt, at du ikke går på kompromis med det praktiske aspekt. Dermed også sagt, at du ikke skal iklæde dig fornemme bukser og skjorte, hvis du skal i haven, da der naturligvis intet godt kommer ud af dette. Hold i stedet fokus på at have en flot, casual stil, hvor der er tænkt på det praktiske aspekt, så du er godt klædt på ift. vejr, omstændigheder og det arbejde, der skal udføres.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen